Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Вопрос о бюджетном обучении.

• Автор теми Автор теми corelapple
  • Дата створення Дата створення

corelapple

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 7
Вопрос о бюджетном обучении.

Если человек проучился в одном вузе год на бюджете, понял, что это не его, может ли он поступить в другой ВУЗ именно на бюджет(т.к.после специалиста, один раз полученного на бюджете, второй раз на бюджет точно не поступишь)?
Может кто-то знает или подскажите, где можно узнать!:)

Можно,много знакомых не раз так перепоступали.

Спасибо,утешили!

Предлагаю поступление в Харьковский машиностроительный колледж. Информация по тел 096-765-22-55 или 093-470-48-75 Ирина Ивановна

СПЕЦИАЛЬНОСТИ ХАРЬКОВСКОГО МАШИНОСТРОИТЕЛЬНОГО КОЛЛЕДЖА
Економіка та економічне управління у підприємництві Бухгалтерський облік та аналіз господарських операцій
Технологія зварювального виробництва та контроль якості зварних конструкцій Технічне обслуговування та ремонт вантажного автомобільного транспорту
Виробництво, сервісне обслуговування та експлуатація двигунів внутрішнього згоряння Експлуатація та налагоджування електроустаткування та систем електрозабезпечення
Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях Обслуговування транспорту та організація автомобільних вантажних перевезень
Сертифікаційні вимірювання та експертиза якості продукції

Если человек проучился в одном вузе год на бюджете, понял, что это не его, может ли он поступить в другой ВУЗ именно на бюджет(т.к.после специалиста, один раз полученного на бюджете, второй раз на бюджет точно не поступишь)?
Может кто-то знает или подскажите, где можно узнать!:)

Зараз таке дозволяється. Треба повністю відрахуватися з вишу-1, забрати всі документи (атестат, сертифікати ЗНО та ін.), і подавати їх у виш-2. Результати ЗНО за минулі роки в цьому році дійсні (хоча, на мою думку, це несправедливо).

Я знаю про то что закон есть.2 вышое платное.Хоть и если был на контракте все-равно.Но от это касается,ли полностью законченного или кинутого.Хз нужно смотреть законы))

Я знаю про то что закон есть.2 вышое платное.Хоть и если был на контракте все-равно.

А вот и нет.В законе сказано,что человек может только один раз выучиться бесплатно.А вот какой это раз будет уже не важно.Другое дело,что в ВУЗе могут сказать другое,но тут уже надо либо отстаивать свои права либо искать другой ВУЗ.

Назад
Зверху Знизу