Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Да я и не спорю, это я о том, что пора во власти больше тех, кто прошел горнило, не замаравшись.
При всій до них повазі, але військових потрібно максимально відсторонювати від влади. Бо нічого окрім воєнниого комунізму вони побудувати неспроможні.

При всій до них повазі, але військових потрібно максимально відсторонювати від влади. Бо нічого окрім воєнниого комунізму вони побудувати неспроможні.
Не совсем так Можно смотреть на примеры из истории в мировой практике. Разное бывало...

❗️На День Незалежності офіційні заходи у Харкові не проводитимуть, — Терехов

23 серпня у Харкові святкові заходи проведуть у метро — до Дня міста та Дня Державного прапора. На День Незалежності офіційних заходів не буде з міркувань безпеки, повідомив мер Ігор Терехов.

«Ми не робимо жодного заходу на поверхі, усі заходи проходитимуть у метрополітені. Хочу звернутись до всіх харків’ян: прислуховуйтесь до повітряних тривог. Наші працівники з гучномовцями їздитимуть по місту і попереджатимуть про тривогу», — повідомив Терехов.

Єсть нюанс. Зараз серед військових є і економісти, і успєшниє управлєнци, і фінансисти. І т.д. А нє только закостєнєлиє совковиє піджакі.

Піздінг,корупція і прочіє зловжіватєльства єсть як на гражданкє,так і в армії.Так шо...

У Дозора шоколадній синдром. Вроде алкогольного.
Жаль, что не тянет на сладкое.
До Рошена рукой подать.
Или сливочного масла у них купить, 82%?? Еще не куштувала.
По цене вроде подьемное.
Вы ошибаетесь, дай Бог победы и вы увидите массовость подобного синдрома в цифрах.
Кстати жаль сейчас не видел нигде, а можно купить какао масло? Раньше давно (в районе Благ база), была маленькая точка от фабрики, я там покупал.А еще раньше прямо на Кацарской с фабрики выносили куски этого самого какао маслеца

Вы ошибаетесь, дай Бог победы и вы увидите массовость подобного синдрома в цифрах.
Кстати жаль сейчас не видел нигде, а можно купить шоколадное масло? Раньше давно (в районе Благ база), была маленькая точка от фабрики, я там покупал.А еще раньше прямо на Кацарской с фабрики выносили куски этого самого шоколадного маслеца
Э! Рошен випускає. Смачне!

1755932483437.png

В первих я не жирнєнька! А у вторих де таке колічество сумоістов??? Ви тоже їх видіте? 🤷‍♀️
Ви трєтій дєнь нє вилазітє з разних ригаловок, тіпа сосісочной і пузатой хати. Причому, созналісь, шо в вас уже жодна сосіска не влізе. В любом смислє. Це явноє обжорство. Да.
А сумоїстов овєрдохрєна. Начінающіх, во всяком случає.

Ось какао-масло. Тобі таке?

1755933307971.png
Незаменимая штука в терапевт.дозах и правильном применении при всяких "кашлях" и прочем легочном. :клас:

не видел нигде, а можно купить какао масло?
Онлайн поищите, все есть, на любой вкус и кошелек.

Незаменимая штука в терапевт.дозах и правильном применении при всяких "кашлях" и прочем легочном. :клас:
...для чого воно було потрібно у тих кількостях,якими хизувалися несуни з кондитерки?

Назад
Зверху Знизу