Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Їхала з хлопцем. ТС збирає таких людей в свою копілку вражень. Кілька місяців лікував по лікарнях поранені ноги і ще би мав, але кацап попер аж за Покровськ і він каже мені до хлопців треба. По совісті щоб. Вони його не кинули то й він їх не кине. І поїхав ото.

Зранку тягач поволік у бік міста якусь машину. Не танк, танки менші. І пушки нема. Не покоцану, якусь брудну, к пилюці.
А серце відреагувало пам'яттю весни 2022. Тоді і покоцані, бувало, возили.
Не дуже часто, але пізнвше я бачила військову техніку.
А після вчорашніх перемовин упирів ще раз подумала, що ми маємо героїв, що б там не було.
Як січові стрільці, яких викидали-викидали з історії, а викорінити з пам'яті не змогли.

Впечатление дня :)
Решила я попрощаться с летом в Маринелле.
Сажусь у метро на трамвай и чувствую в вагоне какое-то волнение. :)
И даже как-будто идет пересадка из вагона в вагон допропорядочных граждан.
И вижу, что основная масса пассажиров, рассредоточенных по вагону, мужского полу 60+ и странного вида.
Один точно словно пришел с темы о нарядах в СССР. Какое-то черное ретро и широкая ременяка на джинсах.
Еще по одному явно Ламброзо плачет, хоть проезжая мимо СИЗО, не взглянул ностальгически.
Думаю, все. :(
Ща заблокируют двери и прикажут вывернуть карманы и кошельки.
Думаю, может сказать им превентивно - хлопцы, вы бабку без пиццы и пива оставляете. :(
Но они резко поднялись и вышли на Дмитриевской. Человек 10, классический миньян, кто знает. :)
И я подумала - да блин... это же братки на пенсии скорее всего идут прощаться со своим собратом. Кто понимает, что я имею в виду. Потому и в темном.
Дальше доехала без приключений.
Маринелла и персонал красавы, пицца и пиво смакота. :)
Вышла оттуда, а тут трамвай в сторону ямы призывно стучит колесами.
Вот и все. :)

Відпрацювали сьогодні надскладну евакуаційну місію з Білозерського на Донеччині. Їхали забирати троє людей за заявками, а забрали 15 людей з підвалів, включно з трьома дітьми нашим семимісним бусіком...

Під час евакуаційної місії, під час того як ми забирали людей з підвалу, поряд з нашим мікроавтобусом відбулось влучання трьох авіабомб у сусідній будинок приблизно на відстані 100-150 метрів від нашого транспортного засобу.

Місто за останні дні розбили на 70%. За нашими приблизними оцінками в місті наразі лишаються близько 700 мешканців.

Люди сидять у підвалах вже більше тижня і деякі з них подзвонили вже всюди де могли, але ніхто за ними так і не приїхав...

Працюємо далі, забираємо наших людей 💙💛

Кацап зненацька під місто підійшов - вибирайтесь самі як можете, влада не переймається.

Потек кран. Такая морока....

kAyeFYRAshQwN1I&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fiev28-1.jpg

Ей было 15 лет тогда. Сейчас 26.
Может, ей запомнилось, что это была не сдача. Мне - по-другому.

Ей было 15 лет тогда. Сейчас 26.
Может, ей запомнилось, что это была не сдача. Мне - по-другому.
У Зеленського - відровідь на слова трампа про те, що Крим віддав Обама. А ця дівчина прочитала по-своєму

Назад
Зверху Знизу