Внимание, помощь армии!

Статус: Offline
Повідом.: 6790
  • 🟠 00:30 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Внимание, помощь армии!

Ездил туда с волонтерами, ребята просят срочно аккумуляторы 2НКБН1,5, это для ПНВ с оптикой, штатные с затертого года не работают.
Существует кассета под пальчиковые, по установочным размерам- один в один как указанный акк. ,но не попалась еще.

Прошу скинуться у кого что есть или девайс ,или инфа. Следующий рейс в пятницу.

• 🟠 00:30 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

И сам акк привези дохлый - в НиТ закинь, может получится освоить кассеты - переходники под пальцы.

Так є готові такі. Військовим воно ще донедавна пох взагалі було, а от всілякі страйкобісти вже давно все вигадали.

Розміри так і не зміг загуглити. Але якщо воно по довжині на кілька міліметрів більше за пальчикову батарейку - то купи звичайних контейнерів для пальчикових та присабач бовти, наприклад, щоб як рідні контакти було.

А можно нормально підійти до діла та організувати виготовлення таких батарей на базі літієвих банок. По електричній частині тут у розділі допоможуть без проблем. У тому числі я можу. Домовитесь за виготовлення контейнерів - справа в шляпі.
Плюс цього - більша ємність, багаторазове використання та можливість заряджати як прийдеться. Можна вивести роз'єм з прицілу назовні та заряджати не змімаючи батарею.

Останнє редагування:

Заибись, только это военное исполнение. Оно не должно тарахтеть ни в каком виде и воду пропускать ни в какие щели.

Литий не допущен - только на свой страх и риск. Он при замыкании воспламеняется.

Сабж - обычная NiCd спарка. 2НКБН - 2,4В. 1,5 - Ач.
Любая пара NiMh пальцев по катит, и емкость будет существенно выше, так как 1,5Ач я лично не видел лет 10 уже, менее 1,8 не было.

Нужен корпус с габаритами - сделать нормальный переходник.

габаритные размеры 37×37×68

Вкладення

• 2НКБН-1,5, 3НКБН-1,5 ИЭ.pdf
    489.5 КБ · Перегляди: 2066
Останнє редагування:
Ну можна і звичайні нікель-кадмієві.
Корпус, доречі, можна зробити просто заливши акуми герметиком чи ще чимось у потрібній форми.
А можна таки пошукати виробництво, навіть у харкові їх принаймні кілька.

Що до літію - так, спалахує. Але нахуй коротити. Саму банку без аварії закоротити неможливо, а виходи батареї вже їз захистом від кз йдуть.
Що до герметичності - а батарейний відсік прицілу не герметичний? У крайньому випадку контейнери загерметизувати впринципі можливо.

Отсек для акк. герметичный , размеры акк. даю: параллелепипед, сечение квадрат 34*34 мм в плюсе, высота банки 60мм, высота контактов 7мм, диаметр контактов 6 и 6-1 мм,расстояние между осями 18мм. Ответный контакт в изделии сечение-"омега",. вкладывается в просвет "омеги".контакты как на фото от Тифо.

Пацан стрелок хороший , инструкция у него тоже есть, но она на передовой невыполнима. Акк. для мирной жизни, в бою-батарейки.

Научите попроще фото загружать с Next-4,что можно покажу, а то обаранел от старости.

Останнє редагування:
А якщо оригінальний корпус заюзати? Ну відпилити дно чи стінку, почистити всередині, контакти пружинні з покупних батарейних відсіків примудрити.

Або взагалі лише верхівку оригінальної батареї відпилили та посадити на звичайний 4 батарейний відсік.

І всі ж пошукав би лиття пластику. Цих же совкових прицілів дохерища і всі з мертвими акумами. Попит буде. Можна підкинути ідею іншим волонтерам, скооперуватись, ті, що покрутіше, знайдуть виробництво.

Останнє редагування:
В моему домашньому ПНВ-1 живлення 9в-крона, нема питаннь, служать роками . А там 3В. Вихід бачу в використанні CR 123A, вона 3В і поперек лягає як мила, 8 штук заповнює об"єм відсіку. Треба тільки рамочку більш менш надійну з текстоліту зпаяти, ІМХО... Але в них ток розряду 20ма в номіналі, якщо 20х8 ,то якби і добре,але треба знати... бо ціна бля 60-80 грн за штуку.

Останнє редагування:

На ПНВ с этим аккумулятором есть схемы даже в инете. Там преобразователь повышающий для питания фотопластины, всё.

Габаритов мало - расстояние контактов от одной из сторон? По другой оси - симметричны?

С чего там фото надо скидывать? Какие с ним проблемы - я посмотрю в инете, просто не знаю что такое Next-4.

Уже не по паспорту. В доке указано 37×37×68

Габарит36*36, точнее на 1мм меньше, бисов Нехт не пишет "пять." мерял рулеткой, девайс выдан бойцу под отчёт ,наверное не только ему, переделывать не знаю, это нужно отработать дома и ехать с готовым решением, хоть и простым.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- про що я і казав з самого початку. Зовсім не обов'язково робити аутентичну батарею. Під'єднатись дротами, холдер з батарейками усередині відсіку зафіксувати ганчір'ям, поролоном чи ще чимось.

Ось тут саму систему живлення переробили. Але це для "крутих" волонтерів, котрим можуть дати обладнання на допилили.
https://www.facebook.com/

Останнє редагування:

Пластину не пробьет от такого счастья? Там аккум на 2,4В, если вЪебать туда 6В на пластине будет много вольтов - там нет стабилизатора, на сколько я понял схему.

Ну насправді я сам не дуже читав. Може там інший акум. Я запостив це заради картинок, де звичайний холдер на 4 пальці присобачили дротами - і всі раді. Якщо сабжевий акум 2.4, то з'єднання батарейок у холдері звичайно треба допилити до паралельно-послідовного 2-2.

Останнє редагування: