🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Вижу знаю предупреждаю спасаю !
🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Вижу ; входят воиска России спасительные миротворцы зачищают боевиков охраняют свои новые границы расширяют государство .
Кто ещё это видит ?
Ihtis
I
Шутки шутками, а я сегодня видел, что у меня путин и Кадыров в гостях.
Мы с Рамзанчиком обсуждали, кто лучше - кот или собака. Он говорил собака, а я ему доказывал, что лучше кота нет животных на свете.