Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вітаю з днем незалежності дорогі Українці!

• Автор теми Автор теми andrecooper
  • Дата створення Дата створення
З Днем Незалежності!
cg1cja.webp
Красиво! :любов: :україна:

С праздником всех харьковчан. мира нам и процветания . смотрел выступление главного ***О -олигарха.. так он вор заметте ни СЛОВА ПРО ЖИЗНЬ НАРОДА И ЭКОНОМИКУ НЕ СКАЗАЛ. А Все про армию и войну.. гад.

ти просто підзалубковий сир. Йди *****, *****єздоло!

скажи чей сегодня крым?
Вчора, сьогодні та завтра - Крим український, і пишеться він з великої літери, тупий ватний *******.
Я тебе, ****, привчу любити батьківщину. Про твій сепаратизм тут будуть знати усі.

Как мне сказал недавно один бывший украинец...уже гр. Польши приехавший на пару дней в Харьков... **** ты тут забыл...сьебуй *** сьебуй из этого болота и чем раньше тем лучше...а лучше здесь не будет.

зы конечно лично я c ним не со всем согласен.:D

Как мне сказал недавно один бывший украинец...уже гр. Польши приехавший на пару дней в Харьков... **** ты тут забыл...сьебуй *** сьебуй и чем раньше тем лучше.

Скинь номер картки, я тобі підкину грошенят на квиток.
Таке лайно нам не потрібне, котись до всіх хуїв!

Дима, тебе шо эти ***ы мешают???

ebdgg0.webp

Не ***ы,а евреи иудеи...они закладывают фундамент для образования нового иудейского образования, пока украинцы вынуждены работать на стройке и клубнике по безвизу за минимальную зарплату.

ТАК а все таки чего ни слова про экономику про цены. про курс. про тарифы и пенсии про закрывающиеся производства про пошлины........

Ты ****утый?! :confused:На военном параде про экономику ****еть? За экономику УРЯД ОТВЕЧАЕТ в Украине.Порошенко был на параде как Главнокомандующий Збройних Сил,а не как министр экономики .

А нам такая *****А как вы - тут не нужны, сами катитесь отсюда, у свою Канаду та Польшу, попутный Вам ...в зад \но не ветер\

Я на своїй рідній Богом даній землі.
А ти паскуда кремлівська сюди прийшла руйнувати нашу прекрасну Державу.
Тому ***ку в сраку тобі, ***** і котись під три чорти!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нет, просто это хамло на отчество явно не заслуживает.
Це ти так висловлюєшся в бік головнокомандуючого Української армії під час війни з російськими окупантами коли Українська Армія поволі звільнює села від окупантів?
Коли зростає економіка країни, коли позбавляємось російської мови, воли позбавляємось КГБ-РПЦ, коли зростає торгівля з ЄС, коли зменшується торгівля з ***лостаном, коли ми вже 1000 днів не купуємо расейськей газ і ще багато іншого.

Я тебе правильно зрозумів?
То ти зрадник!

Он меня обворовывает- вот это головнэ! Да и Вас тоже...

Ааа, в тебе краде, бінляжка, ну то *** з тобою.
В мене все добре. Чого і вам бажаю. :клас:
Мені дуже радісно з того що Україна стає по справжньому самоідентифікованою і незалежною європейською державою.

Назад
Зверху Знизу