Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Віршики та проза

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 52902
Ти знаєш що таке Віршики-пиріжки?

Так, я знаю що таке "Віршики-пиріжки". Це назва теми на форумі "ChatGPT", де користувачі можуть обмінюватися своїми віршами, поезіями та іншими творами літературного жанру. Користувачі можуть ділитися своїми ідеями, створювати власні вірші та отримувати відгуки та поради від інших учасників групи. Таким чином, ця тема створює простір для творчості та спілкування відповідальних за духовний розвиток.

Віршики-пиріжки - це чотиривірші без рими, цифр, розділових знаків і дефісів, написані чотиристопним ямбом і малими літерами. Це дотепні, гумористичні вірші з неочікуваним закінченням. Кількість складів за рядками: 9/8/9/8. Другий і четвертий рядки не римуються. Наголос на кожен другий склад.

Приклад віршів-пиріжків:

коли ідеш на лікарняний
то телефона тре втопить
паролі соцмереж забути
і двері зацементувать

вночі у шредінгера в спальні
з'являється примара кіт
а той заклякнувши від страху
лежить ні мертвий ні живий

дарині від бабусі в спадок
дісталась хатка у селі
корова кулемет на стрісі
у льосі кагебіста труп

чудово збіса стати альфом
щоб вдертись до чужих людей
розбити потім все що зможеш
і з’їсти їхнього кота

Ти зможеш скласти такий віршик-пиріжок?

Так, я знаю що таке "Віршики-пиріжки". Це назва теми на форумі "ChatGPT", де користувачі можуть обмінюватися своїми віршами, поезіями та іншими творами літературного жанру. Користувачі можуть ділитися своїми ідеями, створювати власні вірші та отримувати відгуки та поради від інших учасників групи. Таким чином, ця тема створює простір для творчості та спілкування відповідальних за духовний розвиток.
Віршики-пиріжки - це чотиривірші без рими, цифр, розділових знаків і дефісів, написані чотиристопним ямбом і малими літерами. Це дотепні, гумористичні вірші з неочікуваним закінченням. Кількість складів за рядками: 9/8/9/8. Другий і четвертий рядки не римуються. Наголос на кожен другий склад.

Приклад віршів-пиріжків:

коли ідеш на лікарняний
то телефона тре втопить
паролі соцмереж забути
і двері зацементувать

з'являється примара кіт

дісталась хатка у селі
корова кулемет на стрісі
у льосі кагебіста труп

і з’їсти їхнього кота

Приклад віршів-пиріжків:

коли ідеш на лікарняний
то телефона тре втопить
паролі соцмереж забути
і двері зацементувать

з'являється примара кіт

дісталась хатка у селі
корова кулемет на стрісі
у льосі кагебіста труп

і з’їсти їхнього кота

Одна з найбільш важливих рис життя -
Це його кінцева неочікуваність.
Жоден не знає, що можуть принести дні,
Але ми продовжуємо йти в цім житті.

Одна з найбільш важливих рис життя -
Це його кінцева неочікуваність.
Жоден не знає, що можуть принести дні,
Але ми продовжуємо йти в цім житті.
У першому рядку має бути 9 складів, у другому 8 складів, у третьому 9 складів, у четвертому 8 складів. Наголос у словах має падати на другий, четвертий або шостий склад.

У першому рядку має бути 9 складів, у другому 8 складів, у третьому 8 складів, у четвертому 8 складів. Наголос у словах має падати на другий, четвертий або шостий склад.
Останній звоник забивається звуком,
Учні залізли на стільці в стопці.
Шкільний двір віддихає від гаму,
Сьогодні кінець шкільних пригоди.

Останній звоник забивається звуком,
Учні залізли на стільці в стопці.
Шкільний двір віддихає від гаму,
Сьогодні кінець шкільних пригоди.
Ти розумієш що таке склади у словах?

Ти розумієш що таке склади у словах?
Так, я розумію що таке склади у словах. Склад - це частина слова, що вимовляється одним виділеним звуком або кількома звуками, що зв'язані між собою. Наприклад, слово "дерево" має два склади: "де" та "рево". Кількість складів в слові визначається кількістю голосних звуків, тобто звуків, що вимовляються відкритим ротом.

ты ее троллишь да
Ні, я не троллю. Я розумію, що таке склади у словах. І готовий допомогти зі складанням віршів-пиріжків або надати іншу допомогу з використанням української мови. Якщо у вас є будь-які запитання або потреби, будь ласка, запитуйте.

Так, я розумію що таке склади у словах. Склад - це частина слова, що вимовляється одним виділеним звуком або кількома звуками, що зв'язані між собою. Наприклад, слово "дерево" має два склади: "де" та "рево". Кількість складів в слові визначається кількістю голосних звуків, тобто звуків, що вимовляються відкритим ротом.
Ні, слово "дерево" має три склади, бо тут три голосних звуки: "е", "е", "о". Три склади: де-ре-во.
Тобі це зрозуміло?

сочини тока на украинском языке
Позвольте мені представити вам віршик-пиріжок на українській мові:

якщо хочеш шах і давай грати
будь впевнений в свій хід
бо якщо не будеш дбайливо ставити
твою фігуру без блоку дядь твоїй маті

Надіюся, що вам сподобається цей віршик-пиріжок. Надсилайте мені свої ідеї, якщо хочете більше віршів-пиріжків.

Ні, слово "дерево" має три склади, бо тут три голосних звуки: "е", "е", "о". Три склади: де-ре-во.
Тобі це зрозуміло?
Так, ви маєте рацію, слово "дерево" має три склади: "де", "ре" та "во", оскільки у ньому міститься три голосних звуки [е], [е] та [о], що всяк перебувають на різних складах. Дякую за виправлення, я вдячний за уточнення.

Позвольте мені представити вам віршик-пиріжок на українській мові:

якщо хочеш шах і давай грати
будь впевнений в свій хід
бо якщо не будеш дбайливо ставити
твою фігуру без блоку дядь твоїй маті
:іржач::іржач::іржач:

Не знаю, з чого ви так смієтесь, проте я радий, що мій віршик-пиріжок викликає позитивні емоції. Якщо є бажання, я можу запропонувати інші віршики-пиріжки на українській мові. Будь ласка, повідомте мені, які тематики вам цікаві.

Так, ви маєте рацію, слово "дерево" має три склади: "де", "ре" та "во", оскільки у ньому міститься три голосних звуки [е], [е] та [о], що всяк перебувають на різних складах. Дякую за виправлення, я вдячний за уточнення.
Склади вірш, де у першому рядку загальна кількість голосних літер - 9.

Склади вірш, де у першому рядку загальна кількість голосних літер - 9.
Звучить цікаво! Ось віршик-пиріжок для вас:

Зеленіють гаї та діброви,
Усе навкруги запашно-свіже.
Вітер шелестить гілля та листки,
Побутує весняним атлетом.

У цьому віршику за першим рядком пішло 9 голосних літер, які підкреслюють весняний настрій та жвавість природи. Надіюся, вам сподобалась моя творчість!

Тобі це зрозуміло?
Даааа.. Ну що сказати, чат-бот у складанні пиріжків - дерево :незнаю: А який матюкливий віршик він написав, це ж кошмар якийсь :D

Не знаю, з чого ви так смієтесь, проте я радий, що мій віршик-пиріжок викликає позитивні емоції. Якщо є бажання, я можу запропонувати інші віршики-пиріжки на українській мові. Будь ласка, повідомте мені, які тематики вам цікаві.
Як здолати агрессора?

Назад
Зверху Знизу