Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Виолетта Давиденко продаёт ворованные вещи на OLX

🔴 21:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
Є така річ: «Скупка краденого». Ломбард може бути у змові з крадієм. Але може бути дійсно, прийняв річ законно. Інша справа, що там як правило приймають тільки по паспорту. Хай ломбард дасть дані людини, яка принесла цей інструмент. І в тієї людини вже спитати, де вона його взяла. Тільки це повинна робити поліція. Туди треба йти. На форумі звинувачувати людину, погрожувати, не є правильно. Яка там адреса ломбарду? Полтавський шлях 148? Це Холодногірський район. Будь ласка, відділ поліції Холодногірського району. На Малиновського, здається. Біля пожарки. А так... В нього що, одного такий інструмент? Як можна звинувачувати людину, просто по фото? А якщо він помилився? Якщо це справді не його? Так не робиться. Є підозри, що це його, будь ласка - в поліцію. А не погрожувати в чаті дівчині, та ще й на форумі це викладати!! Тут повинні реагувати навіть не тільки адміни форуму, а й справді кіберполіція. Моніторити таке. Дівчина права, хай звертається до поліції. Є докази, що ломбард продає крадене, хай викладає ці докази, це дійсно і можна, і потрібно під огласку. Але, якщо є докази. Поки що, це вибачте, клевета!! Навіть якщо цей інструмент крадений, справді. Припустимо. Його що, дівчина особисто поцупила? Тоді хай доведе це. Або взагалі, рішення суду. Дівчина що, залізла до нього в гараж, поцупила інструмент, і почала їм в ломбарді торгувати? А якщо, вона подасть до суду, про захист своєї честі та гідності?!? На підставі клевети на форумі. Крадії - тільки за рішенням суду!! Є? Хай фото рішення викладає. Це можна, то є абсолютно публічна інформація. Немає цього, нефіг погрожувати людині! Краще, хай звертається до поліції.

Останнє редагування:
Я б зрозумів, звинувачення на адресу ломбарду, як юр. особи. Це, я міг би ще якось зрозуміти. Але не на адресу дівчини, яка мабуть там взагалі просто оцінювач.

Звинувачення автора посту - це все одно, що в мене зник телефон, а я в ломбарді побачив такий само, і давай в інтернеті погрожувати, та звинувачувати, що вони його поцупили. Або взагалі, дівчина-оцінювач. Це, було б те саме. Автор побачив на олх, іструмент, схожий на його. Як він визначив, що це саме його, а не просто такий саме? І головне, якщо він так обурений, чому не звернувся до поліції? А замість цього, почав дівчині погрожувати.

А ломбарды не должны принимать вещи с чеком о покупке или чем-то, что определяет человека как владельца?..
хотя дебильный вопрос, судя по кол-ву ломбардов по городу)))

Звинувачення автора посту - це все одно, що в мене зник телефон, а я в ломбарді побачив такий само, і давай в інтернеті погрожувати, та звинувачувати, що вони його поцупили.
если у тебя есть документы на этот телефон и ты их предоставишь лично в ломбарде, то ты докажешь что это твоя вещь... один мой знакомый когда то давно так украденный своё телефон на Барабашова увидел на прилавке магазина... хорошо что менты знакомые были на рынке, он привёз документы на телефон и ему по тихому вернули его без разговоров... а по поводу всего, что ты выше написал - ты забыл где живёшь.... здесь всем всё похуй... и не удивлюсь, если ломбарды открыли бывшие сотрудники полиции или их хорошие друзья... о чём можно вообще говорить?
если наливайки "держат" менты... об этом уже много видео было в ютубе..

А ломбарды не должны принимать вещи с чеком о покупке или чем-то, что определяет человека как владельца?..
хотя дебильный вопрос, судя по кол-ву ломбардов по городу)))
Чек не завжди є. Наприклад людина приносить у ломбард ноут, який купляла 5 років тому, наврядчи зберігся чек. Інша справа, коли є чек, то ломбард як правило більше дає грошей, але тільки в тому випадку, коли з моменту покупки пройшло не більше 2 тижнів. А так, як можна визначити що людина є власником? Я не знаю. Хіба що, якісь документи, що дійсно це підтверджують. Та як правило, ломбард це не вимогає. Головне - паспорт.

если у тебя есть документы на этот телефон и ты их предоставишь лично в ломбарде, то ты докажешь что это твоя вещь...
Якщо в мене є документи на телефон, то в ломбард я приїду не один, а з поліцією. І тоді, я думаю, швидко вони його повернуть. Бо самі можуть і не погодитись. Хоча, може якщо є документи, то і віддадуть. І мей якщо такий як в документах, це буде прямим доказом, що це мій телефон.

Назад
Зверху Знизу