Допомагаємо ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🔴 19:43 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 19:43 Повітряна тривога в Харків.обл.
Ну а на що вони розраховують? Проїбатися нм півроку, поки інші їбашуть, потім повернувся токому: "ось я такий хороший, цілуйте мене у сраку!". Звісно, відношення буде відповідним, щоб там не співали
Знаєш, якщо вони тихенько повернулися і не відсвічують, то рядовому особовому складу похуй взагалі зазвичай. Напругу створюють командири, які накручують ситуацію, показово чмирять тих бідолах, навіть до петлі інколи пробують доводити.

І нашо воно командирам потрібно, доводити людину зі зброєю до відчаю?
Щоб потім срать ходити озираючись?
Від великого розуму, не інакше! Їм потім навіть особовий склад раму вправляє, щоб ум за разум не заходив.

Сьогодні 15 січня.
Вже більше тижня минуло, відколи я після засідання МСЕК почув "с Вамі потом свяжуцца"
Ніхто так і не альо, коли і як отримаю зареєстроване рішення, замість отієї "врємянки", - хз. Шо там так довго можна дрочити? Телефонувати поки що не хочу - цікаво коли ж ці товаріщі самі вийдуть на зв'язок

Ні. Не вмію. Це не я навідником. Нажаль вже по віку не проходжу. Я серйозно, хлопця навідника з другої бригади, де його оприділили піхотинцем.
Все, зник безвісти 6.01.25 під Курахово. На третьому виході, після учебки. В грудні збирали гроші на хороший бронік, купили, але відправити не встигли - 29.12 пішов на вихід.. 35-а морської піхоти.

Останнє редагування:
Сьогодні 15 січня.
Вже більше тижня минуло, відколи я після засідання МСЕК почув "с Вамі потом свяжуцца"
Ніхто так і не альо, коли і як отримаю зареєстроване рішення, замість отієї "врємянки", - хз. Шо там так довго можна дрочити? Телефонувати поки що не хочу - цікаво коли ж ці товаріщі самі вийдуть на зв'язок
Побратиму, що в червні отримав поранення, досі моск їбуть. Якісь там реабілітації, ВЛК, МСЕК...
Сказали, шо списують, але досі докі оформляють, годують сніданками...
Так шо не розраховуй на швидке вирішення. 🤷‍♂️

Побратиму, що в червні отримав поранення, досі моск їбуть. Якісь там реабілітації, ВЛК, МСЕК...
Сказали, шо списують, але досі докі оформляють, годують сніданками...
Та я знаю що після поранень довго йде тяганина.
Моєму побратиму руку ампутували ще у вересні, а він й досі на лікуваннях, реабілітаціях, ВЛК щодо придатності ще не пройшов - відповідно, і на МСЕК не подавався ще.
І виплат за поранення ще не отримав.

У мене трохи інша ситуація.

Та я знаю що після поранень довго йде тяганина.
Моєму побратиму руку ампутували ще у вересні, а він й досі на лікуваннях, реабілітаціях, ВЛК щодо придатності ще не пройшов - відповідно, і на МСЕК не подавався ще.
І виплат за поранення ще не отримав.

У мене трохи інша ситуація.
Також буде довго, але виплати отримаєте з тієї дати, в яку там були.

У "Дії" запустили нову програму для ветеранів "Ветеранський спорт", яка передбачає можливість отримати 1500 грн щоквартально на заняття спортом.

Послугою можуть скористатися ветерани від 18 років. Для цього достатньо мати код платника податків і підтверджений статус у реєстрі ветеранів. При цьому посвідчення в "Дії" мати не обов’язково. На картку автоматично надійде 1 500 грн для оплати спортзалів, секцій та клубів.

Щоб отримати кошти, необхідно у застосунку "Дія" обрати Ветеранський спорт у розділі "Сервіси", відкрити "Дія.Картку" та вибрати її для зарахування коштів. Після того – надіслати заявку на послугу.

Щоб отримати допомогу на перший квартал 2025 року, необхідно податися до 20 січня.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я подався, все зайняло менше хвилини. Чекаю на зарахування коштів.

Нога погано слушается?....

Це не комерційний продукт, "гель комбінований протизапальний", він не продається в аптеках.
Тобто, з кількох гелів змішано? Якщо можна, будь ласка, напишіть в особисті. Дуже треба жінці з ногою..

Останнє редагування:
Тобто, з кількох гелів змішано? Якщо можна, будь ласка, напишіть в особисті. Дуже треба жінці з ногою..
Скоріш за все досі мова за "саморобне".

P.S. Щойно ХФ-користувач, нік якого я не розголошую без його згоди, передав багатообіцяючий гель від набряків, за що йому величезне спасибі! Ногу вже намазюкав.

Назад
Зверху Знизу