Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Шаран, ****а, не дасть понудьгувати((
Після повернення з ремонту з'явилася бовтанка на швидкості приблизно 60-80 км/год. Менша та більша швидкість - все ок, а в цьому діапазоні нормально так мотало, особливо, на рівному асфальті.
Одразу грішили на мотористів, але ті свою вину всіляко заперечували. Перевірили баланс коліс - без різниці.
Сьогодні оглянули на СТО і виявилося що права стойка опустилася приблизно на 1 см. Поправили, заодно зробили розвал-сходження - політ тепер нормальний
Як поправили стойку? Здається вам жіночій статевий орган взули в *****ський національний штіблет.
І розвал на шарані не регулюється

Мені теж цікаво, як це "стойка опустилася приблизно на 1 см. Поправили". Де вона того сантіметра знайшла?

Як поправили стойку? Здається вам жіночій статевий орган взули в *****ський національний штіблет.
І розвал на шарані не регулюється
Як називається та хрінь, в яку стойка затискається знизу? Поворотний кулак, здається, чавунний..
Якщо дивитися знизу, то було видно що ліва і права стойки були затиснуті неоднаково, з різницею приблизно 1 см.
Уяви що ти взяв людину за ліву руку на рівні зап'ястя, а за праву - трохи вище до ліктя.
От цю різницю виправили.

Розвал не регулюється, так, але сходження регулюється.

Робилося це все на Автограді, СТО з боксами синього кольору в 4 ряду, власника звати К., здається. Розвал-сходження там у боксі поруч з ними.

Направив до них мій добрий знайомий з дирекції ринку, який вже неодноразово допомагав з запчастинами і витратними матеріалами. Двигун та все інше, крім турбіни, на недавній ремонт брали саме через нього.
Якщо що, можна попросити його перевірити, чи не наїбали механіки.

Останнє редагування:
Розкажіть потім, що приїхало, будь ласка, бо якось такі наїбаси не дуже.
тільки вчора додому потрапив щоб подивитись що ж там таке)
разпанахав по шву, побачив маленькі гранули. здалося що їх зовсім мало. але коли намочив то вони збільшилися в об `ємі. по кількості, хотілося щоб їх було трохи більше.
після висихання вони знову стають маленькими як були. тобто начебто має якось працювати
запхав обратно. зашив. намочив весь шарф. пов'язав на шию - як просто мокру тряпку пов'язав. вдома ходити з таким не дуже приємно...
висушив і склав в кульочок - буду вже тестити в польових умовах коли мобілізують)

Вкладення

• 1.webp
    1.webp
    3.4 MБ · Перегляди: 43
  • 2.webp
    2.webp
    1.5 MБ · Перегляди: 39
  • 3.webp
    3.webp
    729.4 КБ · Перегляди: 47
тільки вчора додому потрапив щоб подивитись що ж там таке)
разпанахав по шву, побачив маленькі гранули. здалося що їх зовсім мало. але коли намочив то вони збільшилися в об `ємі. по кількості, хотілося щоб їх було трохи більше.
після висихання вони знову стають маленькими як були. тобто начебто має якось працювати
запхав обратно. зашив. намочив весь шарф. пов'язав на шию - як просто мокру тряпку пов'язав. вдома ходити з таким не дуже приємно...
висушив і склав в кульочок - буду вже тестити в польових умовах коли мобілізують)
То есть примерно все то же, что и у меня, спасибо.

Я потестил сутки - в общем, ощущение мокрой тряпки через час уже проходит, так как тряпка высыхает, остается только влага в гранулах, ее хватает ну часов на 12 точно, потом уже эффект значительно хуже, нужно снова мочить. Не могу сказать, что это что-то суперприятное, но с другой стороны, ощущение жары похуже будет, так что терпимо. Другое вопрос, что гранул маловато, и эффект слабоват((

• Це лайк!
Реакції: arek
1.5 роки в ЗСУ.
А в день мобілізації думав: ну кому ми там вже потрібні, коли є стільки матьорих рексів з бойовим досвідом?
Рекси мабуть бувають. До брата в учебку привезли козака в шортах і шльопанцях. Зняли з трактора коли він люцерну косив)))
А ще є хлоп, 1.5 м. По ньому міряють глибину окопів )))
З датою тебе!!!
Повертаєсь живими!!!

1.5 роки в ЗСУ.
А в день мобілізації думав: ну кому ми там вже потрібні, коли є стільки матьорих рексів з бойовим досвідом?
В нас вигребли з бату до 90% усіх кому нижче 50.Деяких і за 50 забрали . Батальйон пустий ,якщо рота взагалі набереться то добре .На наряд через день ходимо.

А рекси - на жаль, закінчуються 😔. Тому потрібні нові рекси.
Що там кажуть старі та нові рекси
готові до великої битви за Краматорск?
а вона ось ось почнется :браво:
за Крамік та його агломерацію...

думаєш, раніше, ніж за Покровськ?
Ні, все крок за кроком. Нажаль.
В Краме стигнуть помідори))
Крам, Серебрянка, Сіверськ (Ями) то моя друга Батьківщина. )))
Усього не напишу... Біль..
Там дитиною раків ловив...

Ні, все крок за кроком. Нажаль.
В Краме стигнуть помідори))
Крам, Серебрянка, Сіверськ (Ями) то моя друга Батьківщина. )))
Усього не напишу... Біль..
Там дитиною раків ловив...
Ті міста приречені. Розберуть кабами в 0. Не шкода нічого і нікого там, окрім наших військових, які загинуть просто так.
думаєш, раніше, ніж за Покровськ?
Ну раніше чи ні не знаю. Просто саме там буде справжнє адіще.
Рекомендую всім рексам підготуватись хоча б морально :D
І будуть плакати Незламний Краматорск, Витримали люди, не витримав бетон ну і далі по тексту :браво:

Ті міста приречені. Розберуть кабами в 0. Не шкода нічого і нікого там, окрім наших військових, які загинуть просто так.

І будуть плакати Незламний Краматорск, Витримали люди, не витримав бетон ну і далі по тексту :браво:
А населення сподівається.
Над нами дуже гучно!!
Вибачте...

Ті міста приречені. Розберуть кабами в 0
Хз що сказати...
Я виріс за 15 км від адмін.кордону з Донецькою областю. Через селище ходили потяги на Донбас і Кавказ. Ще й кукушка на Красноармєйськ (нині Покровськ) неподалік стартувала.
Якось так у нас було заведено, що Донбас - це якесь вічно голодне очко, яке налітало перекупами, ібанутими тьотями з кравчучками, на ринок селища, і вигрібало з нього все їстівне, постійно намагаючись збити ціни. Ще й рєзкі і дєрзкі, як понос.. І по електричках всратою слов'янською керамікою барижили..

За часів моєї студентської юності дончаки і луганчани у нас в общагє не відрізнялися нічим, окрім хитровиїбаності та алкотрешу.
Єдині світлі спогади мого дитинства про Донбас - це Добропілля і Бєлозьорка. Ми на ринках цих городішек продавали м'ясо ******, яких вдома вирощували))
Шахтьори все розгрібали, а потім ми по місцевих магазинах купували якісь дефіцити...

Ще є Олександрівка, там наші майже родичі, чудові люди, живуть. Поки що..

То величино , але сумно (((
Вибач IceBerg.....

Що там кажуть старі та нові рекси
готові до великої битви за Краматорск?
а вона ось ось почнется :браво:
за Крамік та його агломерацію...
Фигово честно говоря если НКМЗ не эвакуируют, то останемся без ствола на Богдану

Назад
Зверху Знизу