Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
1417На борте покрышки есть четырехзначный код типа 1018 в нем первые две цифры - неделя выпуска, а вторые две - год. Производители рекомендуют менять покрыхи каждые 5 лет вне зависимости от износа, что безусловно гониво. Но если покрыхе больше 10 лет, да еще есть подозрение что она валялась на слонце.... - вероятность получить шишку или вылетевший корд весьма большая.
Хотя я понимаю что дареному коню в зубы не смотрят.
Не девочки но и не бабушки.... милфы, как ты любишь6+ років їм було, виходить
Скільки купляв - води випивають більше, ніж її є.
Беру просто в супермаркетах.
Наверное, да, мой опыт может быть нерелевантен и устаревшим, соглашусь, просто предубеждение осталось к дешевым тряпкам с громкой надписью "МИКРОФИБРА!!11"))Все идет из Китая. На примере полотенец "я думаю" (и здесь это прокатит) что все они отрезаются от одного рулона матриала. Не стоит применять опыт затертого года к реальнсти.
PS: Вот и подтверждение подтянулось... Т.е. кому надо может купить эту тряпку в ближайшем АТБ а не тратить двойную цену за счастье иметь лейбл "разработано для туриста".
вчора після опівдні, -1 булоРанфлети тому і можуть їздити після пробою, що дубові. У мене теж goodyear зимова гума, 11 рочків вже колесам. Досі м'які.
Ви їх не в сильний мороз монтували?
Может выплачивают за квартал? В конце января будет видно? Это надо, чтобы кто- то из бухгалтеров здесь ответил.А хто може підказати шо за ***? Зайшов вособистий кабінет на порталі ПФУ і побачив: Остання дата, за яку сплачено страхові внески, 01.09.2023
Виходить, моя ВЧ хєр положила платити відрахування за мене і моїх сослуживців (у них так само)??
Как у бюджетников - не в курсе. Обычно каждый месяц удерживают, начисляют и перечисляют.Может выплачивают за квартал? В конце января будет видно? Это надо, чтобы кто- то из бухгалтеров здесь ответил.
Повинні сплачувати щомісяця. Принаймні, по листопад включно вже мають бути дані. Десь фінікі проєбалися. Бажано це довести до командира якнайшвидше, бо він теж в прольоті.А хто може підказати шо за ***? Зайшов вособистий кабінет на порталі ПФУ і побачив: Остання дата, за яку сплачено страхові внески, 01.09.2023
Виходить, моя ВЧ хєр положила платити відрахування за мене і моїх сослуживців (у них так само)??
У меня на предприятии тож самое)А хто може підказати шо за ***? Зайшов вособистий кабінет на порталі ПФУ і побачив: Остання дата, за яку сплачено страхові внески, 01.09.2023
Тоже смотрел.всегда с опозданием на несколько месяцев. У меня на работе.так что не переживай.все окА хто може підказати шо за ***? Зайшов вособистий кабінет на порталі ПФУ і побачив: Остання дата, за яку сплачено страхові внески, 01.09.2023
бредятинаВсе идет из Китая. На примере полотенец "я думаю" (и здесь это прокатит) что все они отрезаются от одного рулона матриала. Не стоит применять опыт затертого года к реальнсти.
PS: Вот и подтверждение подтянулось... Т.е. кому надо может купить эту тряпку в ближайшем АТБ а не тратить двойную цену за счастье иметь лейбл "разработано для туриста".
Носи з собою рукавички з нітрильної гуми, є майже в кожній аптеці, ціна менше 20 грн за пару. На відміну від латексу не потребують опудрення, пристойно вдягаються навіть на вологу руку, і знімаються також. Одна пара, якщо гарно скатана без повітря, вміщується в пакетик із зіпером 100х100 мм, товщина отриманого менше 5 мм. Ну, чи стовпчик з котушку з нитками.Зловився на рекламу водонепроникніх рукавичок 🤦♂️. 400 грн.
Таке собі - воду такі пропускають, шви незручні, ниткі торчать, на два розміри менш... Для цівілу згодиться.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.