Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я автосалфеток китайских набрал по скидке в Эпицентре, пользуюсь на рыбалке много лет, сохнут быстро, впитывают хорошо. Микрофибра вроде 30х40, скручивается в объем двух спичечных коробков.

На борте покрышки есть четырехзначный код типа 1018 в нем первые две цифры - неделя выпуска, а вторые две - год. Производители рекомендуют менять покрыхи каждые 5 лет вне зависимости от износа, что безусловно гониво. Но если покрыхе больше 10 лет, да еще есть подозрение что она валялась на слонце.... - вероятность получить шишку или вылетевший корд весьма большая.
Хотя я понимаю что дареному коню в зубы не смотрят.
1417
6+ років їм було, виходить

Скільки купляв - води випивають більше, ніж її є.
Беру просто в супермаркетах.

Все идет из Китая. На примере полотенец "я думаю" (и здесь это прокатит) что все они отрезаются от одного рулона матриала. Не стоит применять опыт затертого года к реальнсти.

PS: Вот и подтверждение подтянулось... Т.е. кому надо может купить эту тряпку в ближайшем АТБ а не тратить двойную цену за счастье иметь лейбл "разработано для туриста".
Наверное, да, мой опыт может быть нерелевантен и устаревшим, соглашусь, просто предубеждение осталось к дешевым тряпкам с громкой надписью "МИКРОФИБРА!!11"))

Вони дубові були якісь...
Порівнювали з тими, що були на авто - небо і земля. Но Goodyear RunOnFlat, всє дєла...

Ранфлети тому і можуть їздити після пробою, що дубові. У мене теж goodyear зимова гума, 11 рочків вже колесам. Досі м'які.
Ви їх не в сильний мороз монтували?

Ранфлети тому і можуть їздити після пробою, що дубові. У мене теж goodyear зимова гума, 11 рочків вже колесам. Досі м'які.
Ви їх не в сильний мороз монтували?
вчора після опівдні, -1 було

А хто може підказати шо за ***? Зайшов вособистий кабінет на порталі ПФУ і побачив: Остання дата, за яку сплачено страхові внески, 01.09.2023
Виходить, моя ВЧ хєр положила платити відрахування за мене і моїх сослуживців (у них так само)??

А хто може підказати шо за ***? Зайшов вособистий кабінет на порталі ПФУ і побачив: Остання дата, за яку сплачено страхові внески, 01.09.2023
Виходить, моя ВЧ хєр положила платити відрахування за мене і моїх сослуживців (у них так само)??
Может выплачивают за квартал? В конце января будет видно? Это надо, чтобы кто- то из бухгалтеров здесь ответил.

Может выплачивают за квартал? В конце января будет видно? Это надо, чтобы кто- то из бухгалтеров здесь ответил.
Как у бюджетников - не в курсе. Обычно каждый месяц удерживают, начисляют и перечисляют.

Но отчёт , по всем этим действиям, в течении 40 дней после окончания квартала. Так что данные может появяться в феврале 24.
Октябрь, ноябрь, декабрь .

Повинні сплачувати щомісяця. Принаймні, по листопад включно вже мають бути дані. Десь фінікі проєбалися. Бажано це довести до командира якнайшвидше, бо він теж в прольоті.

Останнє редагування:
У меня на предприятии тож самое)

Тоже смотрел.всегда с опозданием на несколько месяцев. У меня на работе.так что не переживай.все ок

Все идет из Китая. На примере полотенец "я думаю" (и здесь это прокатит) что все они отрезаются от одного рулона матриала. Не стоит применять опыт затертого года к реальнсти.

PS: Вот и подтверждение подтянулось... Т.е. кому надо может купить эту тряпку в ближайшем АТБ а не тратить двойную цену за счастье иметь лейбл "разработано для туриста".
бредятина
ще скажи що немає різниці в одягу нормального та не пойми якого з базару
тряпки є різні. Мікрофібра це тип тканини, грубо, а не матеріал. А матеріалів там буквально кілька, що використовуються

Зловився на рекламу водонепроникніх рукавичок 🤦‍♂️. 400 грн.
Таке собі - воду такі пропускають, шви незручні, ниткі торчать, на два розміри менш... Для цівілу згодиться.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Зловився на рекламу водонепроникніх рукавичок 🤦‍♂️. 400 грн.
Таке собі - воду такі пропускають, шви незручні, ниткі торчать, на два розміри менш... Для цівілу згодиться.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Носи з собою рукавички з нітрильної гуми, є майже в кожній аптеці, ціна менше 20 грн за пару. На відміну від латексу не потребують опудрення, пристойно вдягаються навіть на вологу руку, і знімаються також. Одна пара, якщо гарно скатана без повітря, вміщується в пакетик із зіпером 100х100 мм, товщина отриманого менше 5 мм. Ну, чи стовпчик з котушку з нитками.

Поїв і в шапці
1000004246.webp

Назад
Зверху Знизу