4000 грн на місяць

Відгук на Acer Nitro V 16 AI ANV16-61-R3W6 (NH.QYZET.005)

Статус: Офлайн
Повідом.: 454
Довго вибирав, поки знайшов за більш-менш адекватну ціну. Спочатку роздивлявся моделі на 5070ti, але в залишку виявилося, що це +20к на рівному місці, чисто за приставку "ti", при інших рівних параметрах. А в цьому окрім 5070, топ райзен, 32/1тб, 2,5к екран 180Гц без шиму, ще й Windows). А 5060 були на 10к дешевше, але це і гірше проц, гірше екран, у багатьох моделях, що заявлені 32, у других магазинах було 16, щей ціна стрибала до +5-6к від заявленої на хотлайні, DOS знову ж..

Тепер поділюся враженнями за неділю використання :)

Кришка і дно добре збирають відбитки пальців :) На кріпленні зекономили. Кришку при закриванні потрібно притримувати, бо в самому низу, якщо відпускати, то доволі гучно стукається об корпус. Якщо догори ноками перевернути, то екран погано прижимається, на 2-3 мм відходить. А коли відкритий стоїть, то якщо смикнути трохи екран, то він похитується ще пару секунд туди сюди.. Штекер живлення, що вставляється в сам ноутбук, незручний, когда витягуєш його, то треба або повертати на 90°, щоб вхопитися, або піднімати корпус см на 2-3.

Гравіювання кирилиці чітке, підсвітка така ж яскрава, як і у оригінальних літер. Латинська розкладка і букви італійські.

Напрацювання SSD 4 години, кількість включань 8, новий)) Швидкість 6,3к МB/s читання, 5,7к МB/s запис, ідеально.

Windows Hello по розпізнаванню обличчя, але йому б чутка більше дистанцію, суб'єктивно у моєму сюрфейсі дальність більша :)

Після скачування оновлень (не всіх) я перезавантажив, і чорний екран з оновленнями висів дуже довго (півгодини точно), можливо воно докачувало інші оновлення, бо після перезавантаження список нескачаних обнов різко скоротився. Там хоть і був надпис, щоб не вимикати, але після півгодини очікування я не витримав і перезавантажив примусово через кнопку включання. Був ризик звичайно, але проценти не йшли і я не знав що й думати, повезло, що все норм стало.

За ніч воно знайшло і встановило 25Н2. Обновив BIOS з версії 07 до 15, у квітні вийшло аж 2 його апдейти. До речі Захисник Windows попереджав, що там вірус, прийшлося у виключення ставити..

У цій моделі у мене стоїть Killer E2600 Gigabit Ethernet Controler, хоча у відосиках на ютубі казали, що його тут не буде, а поставили Realtek.

Оригінальна вилка живлення прикольної форми - 3 штирька в ряд, ніколи ще не бачив такої, друг каже це італійська вилка, але магазин поклав перехідник, все добре. Той штекер, що йде в БП зі сторони 220 трохи хитається якщо похилитати через силу, але якщо не чіпати сидить нормально) У важких іграх заряд батареї просідає. На максимумі в Diablo 4 заряд коливався від 80 до 77% (я у NitroSense виставив оптимізовану зарядку - до 80%). Коли переключається в режим акумулятора, то подає звуковий сигнал, незвично, не знайшов, де відключити, а якщо в NitroSense виставити енергозбереження дисплею, то до того ж воно ще буде на секунду вимикати екран, переключаючись в режим 60Гц. Там же можна змінювати логотип Nitro при загрузці на щось своє.

Вбудований Microsoft Office "нормально" активуватися не захотів, прийшлося видалити і поставити заново, ну це вже стандартна практика). В екселі набагато приємніше працювати стало, не тільки з-за збільшеного екрана, а й таблички помітно легше рухати стало, гуглотаблиці в т.ч. Ті програми, що стоять в автозагрузці, почали запускатися в рази швидше, дуже помітно.

З ноутбуком додається 3 місяці PC Game Pass, можна використати на протязі 2 років від дати виробництва. Є ліцензія на звук DTS.X. Ігри йдуть добре, як і очікувалося. Хіба що WoW міг би й швидше, на максимальній графіці в 2,5к у Сільвермуні 30-40 фпс.. Doom The Dark Ages на максимальній графіці у 2,5к у бенчмарку показав від 60 до 120 фпс. Шумить тихо, навіть дуже тихо, не очікувано, але приємно. Щодо Copilot, у нього дуже багато обмежень, на жаль.. + доволі часто дає неправильну інформацію, не довіряйте йому повністю :))

Запас яскравості дуже великий, зранку виявилося, що я весь вечір просидів на 30%, і було нормально)))) Звук першим вечором мені не сподобався, потім наче виправився, але динаміки так собі..

При першому запуску неможливо було вибрати регіон Україна, там взагалі був обмежений вибір з 5-6 країн, я вибрав США, у подальшому, без скиду до заводських, це змінити неможливо, майте на увазі.

Можливо із-за цього з'являється фантомно/рандомно розкладка клавіатури Англійський (Соединенное королевство). Видалити можна, але при наступних перезавантаженнях вона може з'явитися, а може й ні. Я це не поборов, просто тупо добавив цю розкладку до списку.. Ну й що, що тепер у мене їх 4 і не зовсім зручно, але краще так, звикну ,чим плутатися від перезавантаження до перезавантаження..

Слот на microSD карту робить як USB 2.0 - біля 30МБ/с, тому якщо є нормальні перехідники на USB-A, використовуйте їх, на моєму перехіднику швидкість коливалася від 170 до 180МБ/с.

На Новій пошті працівники висіли над душею, кажуть 5 хвилин на перевірку, а тут же перший запуск. в результаті запуск з перевіркою зайняв півгодини, модель/проц/пам'ять/ссд я побачив через біос, але на для перевірки на 5070 прийшлоcя чекати, поки запуститься Windows, тому що серійник на українському сайті не бився, уже вдома я знайшов цей бук у італійському регіоні, ну це зрозуміло, дата виробництва 26.09.2025, гарантія від виробника ще до осені :) але це неважливо, бо від магазину 1 рік. На примітку тим, хто буде замовляти Новою поштою, при отриманні потрібен Дія.Підпис (або фізичний паспорт). І на протязі всієї перевірки працівники такі: "Ну, що, відмова? Ну, що, відмова?"))) Мабуть їм оформити відмову спокійніше, чим чекати поки я перевірю товар..

До речі, щоб прибирати пил з ноутбука, купив щіточки з магнітним ворсом, кажуть ідеально підходять для цього. Але відбитки пальців, само собою, ні :)

Назад
Зверху Знизу