В цьому й прикол :р
Натиснув кнопочку на рулі та або втиснув його жопою нижче, або привстав та дав йому можливість розпрямитись.
Сьогодні лише поставив та перший день поїздив. Без перебільшення можу назвати головним апгрейдом у велосипеді після нормальної вилки( коштує майже так само доречі
). При чому не важливо чи це фрирайдний вел, як у мене, чи просто звичайний мтб вел для міста, парків чи покатух - усюди є моменти, де треба мати можливість розвантажити переднє колесо, що без зниженої сидухи неможливо. Плюс у місті дуже зручно мати можливість ставати на землю не злізаючи з сідла.
Думав, 125мм ходу то замало, але інженери не просто так працюють - напевно і 100 було б достатньо. На фото максимально висунений штир дає класичну майже пряму ногу, як у всіх, але на цій фр рамі це зайве - вона хоч і заявлена еквівалент 22" по етт при висунутому штирі, але для мене посадка незручна, рама закоротка( можливо з-за короткого виносу). Висування штира не повністю, що дає підзігнуті ноги, дає зручнішу посадку. Ну а підзігнуті ноги не є таким критичним фактором з огляду на те, що вел фрирайдний й не призначений для великих пробігів прямою дорогою.
А нижнього положення і зараз достатньо - седло абсолютно не заважає рухати жопою як і куди прийдеться.