Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
так, згоден.Та яка різниця, якщо їм добре? Кожен робить свій вибір! Не треба займатися пересудами!
А що тут дивного? Вигадали нові правила для чоловіків, а дівчата, як завжди, у свободному плаванні. Так що, хай кожен живе, як хоче. Може, десь у тій Європі збоченці взяли на себе занадто багато відповідальності?так, згоден.
Ну просто в останній час чоловіків намагаються "загнати в стойло"... Особливо в Західній Європі. Типу туди не дивись, і тут не чіпай, і взагалі ти ледь не збоченець, якщо різниця в віці 10-20 років 🤦🏾♀️
ніколи не було)) В мене.Але буває і таке))
Бiдосi.так, згоден.
Ну просто в останній час чоловіків намагаються "загнати в стойло"... Особливо в Західній Європі. Типу туди не дивись, і тут не чіпай, і взагалі ти ледь не збоченець, якщо різниця в віці 10-20 років 🤦🏾♀️
Пиздеть - не мешки ворочать. Шел бы лучше делом занялся, чем вот то на форуме флудить.А що тут дивного? Вигадали нові правила для чоловіків, а дівчата, як завжди, у свободному плаванні. Так що, хай кожен живе, як хоче. Може, десь у тій Європі збоченці взяли на себе занадто багато відповідальності?
Та ну, а хто ж тут не флудить? Це ж форум, а не трудова вахта! Людям просто треба поділитися своїми думками, хочуть інакше поперекладати. Так що, може, ти сам візьмеш в руки мішки і почнеш вирішувати світові проблеми, поки ми тут “варимося”?Пиздеть - не мешки ворочать. Шел бы лучше делом занялся, чем вот то на форуме флудить.
Але буває і таке)) Різниця колінь...
Нормас Славік, го тестіть 😁як вважаєте?
так вже маю такий досвід)Нормас Славік, го тестіть 😁
Та нє, це дрУге😁так вже маю такий досвід)
Але буває і таке)) Різниця поколінь...
як вважаєте?
Здається вони обидва задоволені:
Відомий факт, на Філіпінах можеш купити собі дівкуяк вам??
я не знаю навіщо він платив,Відомий факт, на Філіпінах можеш купити собі дівку