Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

в Умані побили регіонала

🔴 19:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 1973
  • 🔴 19:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
в Умані побили регіонала

Напад на одного з кандидатів у депутати Уманської міської ради від Партії регіонів скоєно в місті Умань Черкаської області.

Як повідомили в прес-службі Черкаської обласної організації Партії регіонів, «потерпілий - діючий депутат Уманської міської ради, активний громадський діяч, має державні нагороди. Балотується до Уманської міської ради по одному з мажоритарних округів «.

Зловмисники напали на нього ввечері, коли він повертався додому. Невідомі підійшли ззаду і завдали кілька ударів важким предметом і ножем. Тепер потерпілий перебуває у лікарні зі струсом мозку і ножовим пораненням. Під час нападу зловмисники не вкрали у потерпілого ніяких особистих речей.

Працівники міліції підтверджують цей факт, але коментувати подію поки що відмовляються, передає УНІАН.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що центрі міста Стрий Львівської області невідомі спалили агітаційну палатку Партії регіонів.

За словами очевидців, двоє перехожих з собакою бійцівської породи напали на палатку, де знаходилися агітатори та агітаційні листівки "регіоналів".

"Вони спробували "натравити" собаку і підпалили з усіх сторін палатку. В результаті, агітатори, яким частково вдалося погасити пожежу, з опіками різної важкості перебувають у лікарні", - зазначається у повідомлені.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

ИИИ - это ты чтобы, такие же как ты, сладенько пофапали запостил?

Висновок - помаранчеві - не менші злочинці, ніж ПР. Хоч вони і сваряться, але за своєю природою однакові

собаке собачья смерть чо

когда человека загоняют в угол он начинает действовать не как обычно

разница лишь в том что нынешняя властьп одобными способами действует независимо от ситуации

.

я думал хасиды избили голубца.во резонанс.а тут все просто(

Я не думаю, что это померанчевые, просто какие-то пи..арасы.

Під час нападу зловмисники не вкрали у потерпілого ніяких особистих речей.

"просто какие-то пи..арасы" обязательно что-нибудь бы и украли. Значит нападение связано с политической деятельностью потерпевшего. Т. е. нападавшие явно действовали по заказу кого-нибудь из оранжевых

американцы обломились с ющом, думаю они уже свалили от сюда..

они просто так не уйдут

"просто какие-то пи..арасы" обязательно что-нибудь бы и украли. Значит нападение связано с политической деятельностью потерпевшего. Т. е. нападавшие явно действовали по заказу кого-нибудь из оранжевых
это также может быть провокацией самих ПР.. типа посмотрите какие оранжевые плохие, а мы хорошие никого не трогаем все по-чесноку.

Типа как хохма с бронированным яйцом.

...да при чем тут политическая деятельность? Это теперь так называется? :D

это также может быть провокацией самих ПР.. типа посмотрите какие оранжевые плохие, а мы хорошие никого не трогаем все по-чесноку.

Типа как хохма с бронированным яйцом.

не исключено

Вы этого не докажете, но почему-то я вам верю :пиво:

но почему-то я вам верю
вам просто хочется верить в это.
также как -doss- хочет верить что это были не просто отморозки какието а бравые козаки в вышыванках

2CountDown

да не, посути хочеца верить что это были обычные рядовые граждане, которые начали мачить в сартирах))))

Молодцы Черкассы. Не терпят негодяев ПР.

Назад
Зверху Знизу