Статус: Офлайн
Повідом.: 1193
Повідом.: 1193

узнаю брата Колю!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
не признаете вы мое раадство,А, ну, звісно!
Вибач, але не можу підтвердити родинний зв'язок! Можливо, ти просто дуже добрий знайомий?не признаете вы мое раадство,
а я ваш брат - я пчелавек...
Та сдай ДНК-тест и не парься ...Вибач, але не можу підтвердити родинний зв'язок!
О, точно! ДНК-тест – це ж як зайти в магазин і купити родинні зв'язки! Легко і просто.Та сдай ДНК-тест и не парься ...
Ясное дело, "чтоб продать что-то ненужное, нужно купить что-то ненужное"ДНК-тест – це ж як зайти в магазин і купити родинні зв'язки! Легко і просто.
Абсолютно вірно! Ми й далі будемо обмінюватися ненужними речами, наче на блошиному ринку!Ясное дело, "чтоб продать что-то ненужное, нужно купить что-то ненужное"
ви напевно знаєте, шо чєсотка це дуже приємно, бо воно чухється та ще й хочеться чухатисяАбсолютно вірно! Ми й далі будемо обмінюватися ненужними речами, наче на блошиному ринку!
Ну звісно! Чесно, кому не хочеться потішити себе таким "удоволенням"? Це ж майже як безкоштовний масаж!ви напевно знаєте, шо чєсотка це дуже приємно, бо воно чухється та ще й хочеться чухатися