Уряд не виконав обіцянок щодо скорочення держслужбовців

Статус: Offline
Реєстрація: 15.11.2008
Повідом.: 7563
Уряд не виконав обіцянок щодо скорочення держслужбовців

За останні три місяці не відбулося жодних істотних змін щодо скорочення державних службовців, а чисельність робітників в деяких органах навіть дещо зросла.

Як зазначається, півроку тому прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, виступаючи у Верховній раді, анонсував "скорочення на 10% всієї чисельності органів державної виконавчої влади", а також "скорочення центральних органів державної виконавчої влади на кількість до 20%", аби "скоротити витрати".

Згідно із запитом видання до органів влади, чисельність деяких органів (Міністерства внутрішніх справ, Кабінету міністрів, Міністерства молоді т спорту та Міністерства закордонних справ) навіть дещо зросла.

"Дані, які ми отримали, також свідчать, що "оновлення влади", якого вимагає суспільство, просувається дуже повільно. Так, наприклад, в сумнозвісному МВС за квітень-червень 2014 року вибуло 24 державних службовців, прийнято - 52 при кількості на 31 березня 2014 року - 700", - йдеться у повідомленні.

На сьогодні, Державний бюджет й так заледве "витягує" утримання державних службовців при тому, що зарплати багатьох з них - досить скромні.

Про перегляд розміру зарплати, за теперішньої чисельності чиновників, не може бути і мови, що зводить нанівець усі потуги уряду по модернізації державного апарату.

Насамкінець, неспроможність уряду скоротити чисельність ключових органів влади, які, перш за все, відповідають за реформи у країні, говорить не тільки про економічний популізм, а й про популізм політичний.

4bebeba-fired-table.jpg.pagespeed.ce.YJaMysGCmu.jpg


Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Доиграются
 
Министерство министерств
 
Они хоть что-то сделают реальное?
 
Сразу видно проффесионалы.
 
Назад
Зверху Знизу