Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ups, dhl, fedex - навязывают своих брокеров предварительно создавая проблемы на таможне.

🟡 14:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 25896
  • 🟡 14:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
ups, dhl, fedex - навязывают своих брокеров предварительно создавая проблемы на таможне.

постійно нав'язують послуги своїх брокерів. затрахало це вже. скільки не відправляв - завжди проблеми аля "потрібні офіційні папірці( договір, чек, заява тощо) для розтаможки + бабло за наші послуги". зараз от мені прийшла посилка від фізичної особи - те ж саме - "митникам не сподобалась задекларована вартість, дай купу документів", ну і грошей явно попросять. при тому, що у посилці бу запчастина( 1шт) до ігрового автомату ціною до 30 баксів, як і задекларовано, що без проблем можна нагуглити.

пару разів ця ж деталь приїзджала звичайною поштою, посилка була відкрита митницею для контролю( з голандії всі посилки відкривають:)) та без проблем пропущена.

Останнє редагування:
  • 🟡 14:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Подтверждаю. Тоже самое было с DHL, принципиально отказался от услуг их брокеров, правда пришлось 2 раза самому на таможню съездить. Но ничего сложного, оформил правильно форму со второго раза, оплатил в банке хранение и растаможку, забрал посылку. Больше всех прошу ничего не отправлять мне компанией DHL.
PS ничего не знаю о компании Meest Express, но заказываем ребенку вещи на сайте Next - раньше всегда присылали DHL, последнее время только Мист, тоже наверное устали от их брокеров....

Вони ж спеціально везуть через митницю в інших містах, щоб ти фізично не зміг туди з'їздити.
Сам кілька разів потрапляв на цю хуйню, коли відправляв - посилав нах в результаті й все. А тепер мені посилка, бабки уплочені, посилку майже доставлено і хоч не хоч, а треба буде ще й брокера їхнього оплатити.
Бля, просив же не відправляти цими блядськими компаніями. В результаті не швидче за звичайну пошту, дорожче мінімум в 5 разів( хз ще що там брокер вигадає) та головняк оцей.
Напишу зараз у головний офіс скаргу.

Пройшов місяць...
За цей час я їм поднадсилав різних доків, але проблему, яку вони самі ж й створили, вони так і не змогли вирішити. Для митного офрмлення треба купу папірців, які доводять що це, де купив, скільки заплатив, навіщо купив тощо. Так як сабж це бу запчастина, ще й не куплена, а подарована знайомим, надати усього цього я не зміг.
Відмовився від розмитнення - хай вже їде назад.
Пройшов тиждень, але статус по треку так і не змінився - посилка тупо валяється на складі.
Передзвонив, нагадав, нарешті вони змінили статус на "відмовився, відправник буде поінформований".
Наступного дня відправник був поінформований його місцевим офісом упс та згодився на зворотню доставку.
Сьогодні дзвонить і говорить, що йому подзвонили з його місцевого офісу, посилку наші дибіли мало того, що відправляли назад дуже довго, але й щось наплутали в оформленні чи реквізитах та на пів дорозі вона поїхала знову до мене.
Так як наваритись на мені не виходить, то і забили вони на неї - пролежала вона тиждень на нашому складі, про що мій знайомий і нагадав мені. Треба знову дзвнити ворушити цих дибілів.
Пиздець коротше.

А ще за чей час звичайною поштою приїхав такий само девайс, був відкритий для огляду на митниці( з амстердаму всі посилки схоже відкривають) та без жодних проблем пропущений.

Загалом нікому не раджу користуватись сабжевими службами доставки. Так, це круті на імениті світові компанії, але вони схоже мало слідкують за партнерами в Україні та хуйлостані бо в інеті подібних моїй скарг валом, явно багато хто скаржився в центральний міжнародний офіс( я теж), але вони досі працюють з цими нашими уєбанами.

Останнє редагування:
Отож сьогодні нарешті посилка була повернута відправнику.
Місяць єбістики.

Люто мінусую цей сраний український офіс упс.

UPS - сакс, а DHL тоже хотят своего брока, но идут лесом, документы привезти можно на любую таможню, а не только ту, где лежит посылка...

Да пофіг. Доків часто ну буває - бу запчастина наприклад чи просто щось куплене без чеку. Якщо сюди ще якось по скринах з ібею пропустять( хоча знову таки єбістика), то вивезти звідси неможливо бо митниця хоче офіційні доки - що, як, навіщо, де купив. Ну або сабжевий випадок, коли я нічого не купував, а мені слав цю запчастину знайомий.

Брокери звичайної пошти вирішують це питання без ніяких доків, буває приїзджають посилки поштою відкриті на митниці( особливо без нормального опису змісту чи з нідерландів:D) з вкладеним актом аля "було відкрито та встановлено, що це бу запчастина", підписи, печатка - все. При чому навіть не встановлюють що конкретно - просто "якась бу дроч" і пропускають без зайобу.
Те ж саме, якщо звідси відправляти - пишеш як є і все чітко.

Скарга ж не на митницю навіть, а на зайоб, який генерується бо ці підараси хочуть втюхати мені брокера.

Останнє редагування:
Довбаний DHL

Да пофіг. Доків часто ну буває - бу запчастина наприклад чи просто щось куплене без чеку. Якщо сюди ще якось по скринах з ібею пропустять( хоча знову таки єбістика), то вивезти звідси неможливо бо митниця хоче офіційні доки - що, як, навіщо, де купив. Ну або сабжевий випадок, коли я нічого не купував, а мені слав цю запчастину знайомий.

Брокери звичайної пошти вирішують це питання без ніяких доків, буває приїзджають посилки поштою відкриті на митниці( особливо без нормального опису змісту чи з нідерландів:D) з вкладеним актом аля "було відкрито та встановлено, що це бу запчастина", підписи, печатка - все. При чому навіть не встановлюють що конкретно - просто "якась бу дроч" і пропускають без зайобу.
Те ж саме, якщо звідси відправляти - пишеш як є і все чітко.

Скарга ж не на митницю навіть, а на зайоб, який генерується бо ці підараси хочуть втюхати мені брокера.

Привіт) підкажіть будь ласка, замовив товар на суму 500 уо на аліекспрес, + до того всього ще доставка 100 уо, через DHL. Продавець з Китаю написав мені в ПП що краще зменшить ціну для того щоб я платив менше мита, я погодився, після того прийшов товара передзвонив мені брокер з DHL, сказав що товар потрібно ромитнювати і треба скинути відповідні доки, і я ХЗ що робити так як посилка коштує 500 уо, а китаєць написав 245 .... ХЗ що робити поможіть народ....:confused:

А ще + до того просять пряму ссилку на товар, а товар сам дорожчий і вже палєво виходить і з моєї сторони і зі сторони продавця ...

Подтверждаю. Тоже самое было с DHL, принципиально отказался от услуг их брокеров, правда пришлось 2 раза самому на таможню съездить. Но ничего сложного, оформил правильно форму со второго раза, оплатил в банке хранение и растаможку, забрал посылку. Больше всех прошу ничего не отправлять мне компанией DHL.
PS ничего не знаю о компании Meest Express, но заказываем ребенку вещи на сайте Next - раньше всегда присылали DHL, последнее время только Мист, тоже наверное устали от их брокеров....

Привіт) підкажіть будь ласка, замовив товар на суму 500 уо на аліекспрес, + до того всього ще доставка 100 уо, через DHL. Продавець з Китаю написав мені в ПП що краще зменшить ціну для того щоб я платив менше мита, я погодився, після того прийшов товара передзвонив мені брокер з DHL, сказав що товар потрібно ромитнювати і треба скинути відповідні доки, і я ХЗ що робити так як посилка коштує 500 уо, а китаєць написав 245 .... ХЗ що робити поможіть народ....

Останнє редагування:
Хм, новая почта, точнее "новая почта интернешенел" тоже навязывает своих брокеров

DHL это всегда творческий подход для растаможки со стороны получателя. Лучше не возить через них ничего дорогого. Нервы попортят сто процентов.

Получал посыль федексом.
Начали петь, што я типа, должен заключить договор окзания брок. услуг.
Растаможить самому никакой проблемы.
Однако эти пидарасы спецом присылают не в город получателя.
В мое случае 400 грн растаможки было дешевле поездки в киев специально за этой хуевиной.

DHL это всегда творческий подход для растаможки со стороны получателя. Лучше не возить через них ничего дорогого. Нервы попортят сто процентов.

Дешевого теж, у мене обидва рази були явно бу детальки схожі на сміття.

Получал посыль федексом.
Начали петь, што я типа, должен заключить договор окзания брок. услуг.
Растаможить самому никакой проблемы.
Однако эти пидарасы спецом присылают не в город получателя.
В мое случае 400 грн растаможки было дешевле поездки в киев специально за этой хуевиной.
Очень наивно думать, что этим процессом управляет перевозчик - где растамаживать. Все посылки приходят в тот город, где есть ЦСС (центральная сортировочная станция) у конкретной службы. В Харькове ЦСС нет. И в любом случае всегда можно отказаться от растаможки в другом городе и растаможить здесь, другой вопрос - будет ли это дешевле.

И я попал в Г.
Подскажите кто знает, что делать?
Посылка зависла в UPS, прислали какие-то договора на расстаможку. Я ничего не могу понять что это и зачем. Цена посылки указанная китайцами 68 долларов.
Дозвонится в UPS я не могу. Посылка в Киеве, я в Харькове.

Назад
Зверху Знизу