вот и добрались до сутиДумаю массовый исход будет в ФБ.
ukrface.com.ua — Соцмережа, яка також є поєднанням двох популярних платформ. У ній є всі звичні для нас функції: особиста сторінка, друзі, музика, фото, відео і загальний чат. Родзинкою UkrFace є переклад на живу кримськотатарську мову, який не пропонує жодна із наших чи закордонних соцмереж.
пиздец как это важно.Родзинкою UkrFace є переклад на живу кримськотатарську мову
Социальные сети дают гешефт не сразу, нужно время и много денег.А разве ВК и Одн. сразу начали работать идеально? Глюки, доработки, раскрутка и т.д. Вы, как все кацапы, - "мне, чтобы было удобно".
Конечно, нужно было раньше создавать и раскручивать национальное, но кому это в государстве было нужно? Кучма посадил на 1С, а наши альтернативные программы были лучше.
Их аж 250 000. ))).пиздец как это важно.
кримськотатарську мову сделать обязательной к изучению и срАчно!
Вы на сайт заходили?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ИЧСХ, кого не спросишь - "Я в ОК не состою, за Кернеса не голосовал".
краще!вход для всех кто в вышиванках!Чи українці не спроможні зробити своє, можливо, ще краще?
отправьте каждому по 10$!как это технически должно произойти?
"Не думаю"...совпадение?
клуб любителей сала организовать
Успех Ukrainians напрямую зависит от вас и вашей активности, поэтому ожидайте следующий функционал при достижении 100 000 зарегистрированных пользователей”, – отмечается на сайте.
Тогда там процент упоротых будет равен Zero!!
Упороті всі в тебе в друзяках-одноглазниках. Табло підніми і подивися скільки вже є.
шо ти кажеш 30000 користувачів - ВАХ як багацько... це межи селища Змієв
А у ФКантактегу скільки було через три дні після запуску?
я не відслідковував.в тебе є інфа з цього приладу?