Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Українська розвідка дізналася, хто жорстоко стратив воїна ЗСУ, - Лубінець

• Автор теми Автор теми 057.uа
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 24690
Адреса: Харків
Українська розвідка дізналася, хто жорстоко стратив воїна ЗСУ, - Лубінець

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Українська розвідка, ймовірно, встановила особи тих, хто жорстоко стратив військового, який потрапив у полон до росіян. Більше того, відомо, де сталася трагедія. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на уповноваженого з прав людини Дмитра Лубінця в ефірі "Радіо Свобода". "У мене вчора було спілкування з нашими розвідувальними органами. За їхніми припущеннями, вони приблизно знають, хто це зробив, в якій місцевості, і хто безпосередньо в цьому брав участь, в тому числі, хто безпосередньо був виконавцем", - заявив омбудсмен. На питання про те, чи причетні до страти українського військового найманці ПВК "Вагнера", він не відповів. "Це вже деталі, які я публічно не можу розповсюджувати. Але можу сказати, що, на мій погляд, наша розвідка спрацювала максимально ефективно", - наголосив Лубінець. Нагадаємо, нещодавно у мережі з'явилося відео жорстокої страти росіянами українського військового, де окупанти обезголовлюють полоненого. СБУ розпочала розслідування жорстоко вбивства українця, а Міноборони заявило, що особу страченого полоненого встановлюють. Джерело: 057.ua

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу