У єдності - перемога!

Ну тоді взагалі піднімати тему про "українство" в цій дискусії більш ніж недоречно. Це всеодно що обговорюючи праці Григорія Сковороди почати говорити про кухонний посуд
Не из-за Григория ли нашего Сковороды некоторые пытаются внедрить в украинский язык польское слово "пательня"? :D

1. Должна быть профессией.
2. Прежде всего - у политика не должно быть бизнеса или мецената с бизнесом.
3. Роль посредника между государством и гражданами, как, собственно, и декларируется. Но нарушение первых двух пунктов нивелирует третий.

верно подмечено:клас:

Навіяно розмовами про політ. кар'єру Шевченко. Інколи чутно "спортсмен в політиці? Фі". А хто має бути в політиці? Політологи? Соціологи?
Для справки:
В.Гавел - письменник
У.Черчілль - журналіст
Л.Валенса - електрик
Р.Рейган - актор
Б.Клінтон - музикант
А от наприклад Дж.Буш молодшій формально був політиком з сім'ї політиків, та й радянська професійна номенклатура показала себе у 90-х та показує себе зараз.

Ось вам головна політична проблема суспільства - 90% представників влади: колишні радянські партуправлінці. Вони здохнуть - і тоді на їх місце прийде вихована в дусі патріотизму молодь, люди, яким зараз 20-25 років. До того ж за цей у час у них ненависть до своїх попередників відіб'є усе бажання йти їх шляхом.

Чушь полная, на смену нынешним прийдут их детки, многие из которых уже депутатах или в рядах руководящих чиновников, правоохранителей и т.п. вот они и будут успешно продолжать дело по оболваниванию электората проблемами установки памятников голодомору или принятием нового языкого закона... Весь патриотизм заканчивается возле корыта:)

Хоть я и этнический Украинец с примесями иной славянской крови))) , считаю не верным ставить вопрос таким образом, как сформулировал Mestny... для меня украинец это политическое название а не этническое, если мы начнем суживать это понятие до этноса то столкнемся с бесконечными проблемами и конфликтами ... зачем?... это сталкивание лбами постоянно провоцируют действующие политики в результате страна еле ползет, а они доят и запад и восток ...

ПР це партія Сходу України і її треба поважати як і населення Сходу України.- это пост
Mestny в другой теме... я стараюсь максимально избегать эмоции но пожалуй с провокаторами я бы поступал жестоко ...

Останнє редагування:
Як німців можуть захистити тільки німці, як французів можуть захистити тільки французи і т.д. так і Україну можуть захистити тільки українці. Українці, єднаймося і захищаймо нашу Україну.

Хоть я и этнический Украинец с примесями иной славянской крови))) , считаю не верным ставить вопрос таким образом, как сформулировал Mestny... для меня украинец это политическое название а не этническое, если мы начнем суживать это понятие до этноса то столкнемся с бесконечными проблемами и конфликтами ... зачем?... это сталкивание лбами постоянно провоцируют действующие политики в результате страна еле ползет, а они доят и запад и восток ...
Для пользы дела предположу, что господин Mestny имел в виду именно граждан Украины, а не этнос. :)

В.Гавел - письменник
У.Черчілль - журналіст
Л.Валенса - електрик
Р.Рейган - актор
Б.Клінтон - музикант
Из них выдающимися политиками можно назвать только журналиста (лорда-журналиста ;)) и электрика. Впрочем, Рейган красиво развел Горбачева, так что вин

1. Должна быть профессией.
2. Прежде всего - у политика не должно быть бизнеса или мецената с бизнесом.
3. Роль посредника между государством и гражданами, как, собственно, и декларируется. Но нарушение первых двух пунктов нивелирует третий.
Помечталка.
Кажись у кого-то был такой ник.:rolleyes:

Из них выдающимися политиками можно назвать только журналиста (лорда-журналиста ) и электрика. Впрочем, Рейган красиво развел Горбачева, так что вин
Ну при Клінтоні США теж не пасли задніх)

ПР це партія Сходу України і її треба поважати як і населення Сходу України.- это пост
Mestny в другой теме... я стараюсь максимально избегать эмоции но пожалуй с провокаторами я бы поступал жестоко ...
Погоджуюсь. Нація - це не етнос, а культурно-політична громада. Як з одного етносу виникають різні нації так само з кількох етносів нація може складатися.

1
.Політика - професія чи мистецтво?
2.Суспільний статус та особисті якості ідеального політика.
3.Суспільна роль індивіда - політики, бізнесмени, духовенство, громадські діячі і ін.
Теоретически:
1. Способ самореализации.
2. Слуга. Умный. Честный. Работоспособный. Справедливый. Щедрый. Человеколюб...
Реально:
1. Способ заработать.
2. Хозяин. Хитрый. Лживый. Лентяй. Предвзятый. Алчный. Человекофоб...

Общественное значение индивида эквивалентно его самостоятельности.
"Пректы", приведенные к власти за деньги из тени, имеют НУЛЕВОЕ или отрицательное значение для общества.

Нація - це не етнос, а культурно-політична громада. Як з одного етносу виникають різні нації так само з кількох етносів нація може складатися.

Пустая игра слов и понятий.

Ну це не якості слуги.

Во-первых, душевная щедрость не делают слугу хуже качеством. А во-вторых, слуга - депутат, и слуга - мойщик горшков - две большие разницы.

ЗЫ Справедливый, даже, если и суровый слуга, вызывает симпатию у любого хозяина...

Ну при Клінтоні США теж не пасли задніх)
не спорю, но ничего выдающегося он не сделал. Хотя, если не ошибаюсь, вся возня с деривативами началась именно при нем. Если таки не ошибаюсь, то фейл. Гавел развалил Чехословакию. Тоже фейл.

Во-первых, душевная щедрость не делают слугу хуже качеством.
Дозвольте не погодитися, якщо цей слуга розпоряджається вашими грошима то така щедрість не на користь.

Справедливый, даже, если и суровый слуга, вызывает симпатию у любого хозяина...
Просто важко уявити випадок де слуга зможе виявити справедливість щодо господаря.

А во-вторых, слуга - депутат, и слуга - мойщик горшков - две большие разницы.
От я про це і кажу - "слуга" це все ж таки не коректний термін.

Саме Ви і помиляєтесь. По разрахунку вченого Д.Мендєлєєва Руського етноса (Руських, Українців і Біларусів) до 1950 року повино бути 350 мільйонів. Китайців вже біільше 2 мільярдів. А на мою пам"ять китайціів було тільки 400 мільйонів! То як би ми поводили себе мудро і розумно, та не знищували себе самих, як нерозумні хижаки. А Ви пропонуєте розділяти один етнос по суті в істині один і єдиний народ етнічної національності - Руських, Українців і Біларусів, бо і так Нас зрадою поділили на 3 (три) народи, потім на 3 республіки, тепер на 3 окремих держави. Народ коли сам мужній і справедливий і морально оберігає і захищає свої національні традиції і інтереси, тому ніколи не втратить свою історичну па"ять! Вже сьогодні на завтра розробляють плани федерелізації і самої України! Вченим історикам Русі, з самого початку відома фальсіфікація історії Русі!!! І ця зрадна фальсіфікація особливо розквітатала з переімінування Святої Русі на "Россию"
Я вдячний селянам України за збереження національних традицій, особливо на західній Україні, бо ми єдиний національний народ зо всіма разом витримав всі невзгоди громадянської війнни, голодомору, 2 світової війни, проти гітлєровського нацизму, Афганської війни, і все перенесли в муках і стражданнях!

Останнє редагування:
Саме Ви і помиляєтесь. По разрахунку вченого Д.Мендєлєєва Руського етноса (Руських, Українців і Біларусів) до 1950 року повино бути 350 мільйонів. Китайців вже біільше 2 мільярдів. А на мою пам"ять китайціів було тільки 400 мільйонів! То як би ми поводили себе мудро і розумно, та не знищували себе самих, як нерозумні хижаки. А Ви пропонуєте розділяти один етнос по суті в істині один і єдиний народ етнічної національності - Руських, Українців і Біларусів, бо і так Нас зрадою поділили на 3 (три) народи, потім на 3 республіки, тепер на 3 окремих держави. Народ коли сам мужній і справедливий і морально оберігає і захищає свої національні традиції і інтереси, тому ніколи не втратить свою історичну па"ять! Вже сьогодні на завтра розробляють плани федерелізації і самої України! Вченим історикам Русі, з самого початку відома фальсіфікація історії Русі!!! І ця зрадна фальсіфікація особливо розквітатала з переімінування Святої Русі на "Россию"
Я вдячний селянам України за збереження національних традицій, особливо на західній Україні, бо ми єдиний національний народ зо всіма разом витримав всі невзгоди громадянської війнни, голодомору, 2 світової війни, проти гітлєровського нацизму, Афганської війни, і все перенесли в муках і стражданнях!
не понял в чем я не прав? и уважаемый этноса "китайцев" нет... китайцы это тоже политическое название ...

Проказница-Мартышка,
Осел,
Козел
Да косолапый Мишка
Затеяли сыграть Квартет.....

Демократы так сказать.:D

Ведмедь - це символ Єдиної Росії, осел - Демократичної партії США. А хто мавпа і козел?

Назад
Зверху Знизу