Кугут покотилівський, суржикомовний. Твоя мова не мова, а селюковський суржик!
А оце вжэ перебiр.
Педагогиня? Чи педагогша ?
Кожен мае право висловлюватися як хцыть.
Калоша, нахуй. Блов Джоб з підлизуванням тудиж. Всі кому щось не подобається вільні не відвідувати мої теми.
Всі кому не подобається моя мова — нахуй.
Калоша, нахуй. Блов Джоб з підлизуванням тудиж. Всі кому щось не подобається вільні не відвідувати мої теми.
да бога ради, но называть все свои выкакуши украинским языком не стоит
Довбойоб, до пірамід автобусом чесати шість годин в одну сторону.
Вчи географію, лайно.
Украинский мова тэж не стойить на мисти. А якщо ты обчыталась канонiчних пидручников у своему пэдунивэрситэти, то це не прывiд буты такою катэгорычною, скажэною халэпою - кыдАтыся на жывого людыну.
Слышь, рыцарь в сияющих доспехах, это "жарко, спивбесидныки, не хватило ума, по зубам, благородно, страсть, обсудили и нелепо" какой-то дивный гуцульский говор?
Устроили тут "Нарушая запреты" по-украинскиДавайте уже придумывайте свой язык чи шо
Ты бы тоже завязывал мову мучать
Хуйок, ти з хуя вже повернувся?Кугут покотилівський, суржикомовний. Твоя мова не мова, а селюковський суржик!
Коли у свинорусів палає пердак від мови — то є дуже кльовода бога ради, но называть все свои выкакуши украинским языком не стоит
Бугага)))) клоун харківський з глкзду з'їхаа.Ты еще не понял ожиревший кислотник, что эта тема уже исключительно моя. И пока мне не надоест она будет в топе. твои писульки никому не интересны были, а теперь, когда я взял за труд и высветил что с тобой стало после революции гидности, люди и вообще перестанут тебя читать. так что наслаждайся звездным часом, полутора центнерный баласт для краш теста)
)
Трохи розбавлю піздьож радіо балабола красивими фотками.
Чкщо будете в Шармі, обов'язково беріть тур по кращим ріфам
На відео.А где рыбки?
Коли у свинорусів палає пердак від мови — то є дуже кльово
Тиж, гадаю, розумієш що ти навіть не в першому десятку кацапів що підгоріли на цьому ?
Когда хрей залезает в воду своей сальной тушей, то рыба исчезает и вода вмиг мутнеет