Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

У День Прапора у Харкові урочисто підняли державний стяг, - ФОТО

• Автор теми Автор теми 057.uа
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 22813
Адреса: Харків
Право підняти Державний Прапор України надали гвардійцю та ветерану

Урочиста церемонія підняття синьо-жовтого стяга з нагоди Дня Державного Прапора України відбулася сьогодні, 23 серпня, біля флагштока на Сергіївському майдані.

У заході взяли участь керівники області та міста, представники силових структур, ветерани.

Учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

34_68a98fc06dccf.webp

Право підняти Державний Прапор України надали ветерану ЗСУ, призеру «Ігор Нескорених-2025» Михайлу Тарасенку та гвардійцю 5-ї Слобожанської бригади НГУ, старшому солдату Роману Костюченку. Він який безпосередньо приймав участь у відсічі збройної агресії РФ в населених пунктах Кам'яна Яруга та Зарожне в 2022 році та Кліщіївка в 2024 році, розповіли у бригаді.

"Я маю велику честь сьогодні підіймати наш Державний Прапор в цей великий час для нашої країни. Я відчуваю гордість за те, що мені доручили підіймати Прапор моєї країни. Для мене це краща нагорода за участь в обороні Харкова та України", — зазначив Слобожанський "Скіф".

23_68a98cfa2fc4f.webp

27_68a98cfab252f.webp
29_68a98cfb293c8.webp
30_68a98cfb84df9.webp
31_68a98cfc171a7.webp
32_68a98cfc96d73.webp

«Дуже знаково, що День Державного Прапора збігається з Днем міста Харкова. Бо саме під цим прапором місто вистояло, бореться і продовжує жити. Це поєднання символізує нашу єдність, силу й незламність. Сьогоднішній день - нагадування про те, хто ми є і за що боремося», - зазначив Ігор Терехов.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов приєднався до привітань.

Харківщина разом з усією Україною відзначає День Державного Прапора — символа боротьби й національної єдності, честі та гідності. Дякую усім жителям Харківщини, хто щодня виходить на роботу в лікарні, школи, університети, крамниці, лабораторії, на ферми, хто допомагає фронту і головне — захищає українські громади. Завдяки вам тримається наш регіон і живе надія. Нехай завжди над рідною землею гордо майорить Державний Прапор — оберіг нашої свободи й щасливого майбутнього!

Додамо, що найвищий флагшток в Україні був встановлений у Харкові 23 серпня 2021 року. Його висота - 101 м, а розмір основного полотнища - 15х22,5 м.

Нагадаємо,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Джерело: 057.ua

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу