Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

У Бацьки стальные йайца!

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
я танк с детства видел.. рядом с нами танки с малышева на танкодром гоняли, а мы, пацаны, бросали в них бутылки.. новые дома.. 60-70 годы

Ну и вот смотри лет через 5-10 у тебя окончально песок из жопы посыпется будешь с палочкой шаркать а вокруг напарковано минивэнов не протиснешься. Думай о будущем :увага:

о чьем будущем? все умрут, так что о своем думать смысла нет.. или мне о твоем думать? )

Ну не хочешь думать о своём то может у тебя там дети имеются ну на худой конец уже о моём думай разрешаю :D

"Придушити бунт": в РФ закликають ввести війська у Білорусь і задушити Майдан
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вони не сварилися ніколи. Все театр суцільний.

вони обоє на одній галєрі. Вже багато років. В кожного по веслу. Стерновий вєчно жівой Сралін. Хуйло в пЄлотці, Лука в картузі-аеродромі. Поки в морі штиль, знай сопуть собі тихенько. А як розхвилювалось море, то лаються. А ще ж і припаси кінчаються... :D

Это не я нажал треуголку на мессагу Хруя-хуя, если шо.

Ну ось і всі тобі "йайца". А українська сторона як завжди в наївному пориві що їй хтось когось видасть.

Лукашенко домовився з Путіним щодо ПВК Вагнера

Білорусь з Росією завжди буде співпрацювати, завжди будемо разом, наголосив білоруський лідер.
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що домовився з президентом Росії Володимиром Путіним розібратися із затриманням 33 росіян під Мінськом, пише Інтерфакс 9 серпня.

У п'ятницю, 7 серпня, у президентів відбулася телефонна розмова з ініціативи Путіна.

"З Путіним домовилися розібратися щодо бойовиків", - сказав Лукашенко, допустивши, що цю ситуацію "можливо, третя країна спровокувала".

"Мені все одно, це вторинне. Головне, щоб не влаштували пожежу в центрі Мінська", - сказав президент Білорусі.

Лукашенко також повідомив, що Путін передав йому лист, в якому викладалися факти про затриманих росіян. Його наразі вивчає слідство. Білоруський лідер при цьому заявив, що "ніякі Вагнери" ​​не вплинуть на відносини Білорусі і Росії.

"З Росією завжди будемо співпрацювати, завжди будемо разом", - сказав Лукашенко. За його словами, під час телефонної розмови Путін сказав йому, що "ми в одному човні".

Данная тема (объявление) была перенесена из раздела Главный

пидорашкинские блогеры хуесосят Батьку - 100% белорусский майдан замутили пидорашики

c5ddd0d71f2d97d055ef.webp

лукашенко долбойоб, еще несколько дней тому, пока не показали этот сюжет - я был о нем гораздо более

Лукуашенка надоел, будуть мать нулёвую бабу, жонку кацапофила фюлюгана. Грыгорович, так свыкся с мыслю что сябры его рабы а Бяларусь вотчина, что ему дико передать своё кому то а не сыну.
Относительно местного народа, Настоящих буйных мало, вот и нету вожаков.

Назад
Зверху Знизу