Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Іді хакєров поганяй.О, звісно, просто напиши команді мрійників, вони точно дадуть тобі ці надприродні права! Чи, може, спочатку звернися до магічної палички? 😄
А я ж думав, ти вже встигла з ними на зв'язок вийти. Здається, хакери такі ж видумки, як і твій підпис—досить кумедні, але особливого сенсу не мають. 😜Іді хакєров поганяй.
Блин.Дєнь добрий. Таке питання. Як мені отримати права модерувати власну тему Лавочка форева.?
А де ж тоді срачі розводити ?🙄 Анжела питаєДєнь добрий. Таке питання. Як мені отримати права модерувати власну тему Лавочка форева.?
Ето же Монічка..
..надо делать поправку..

***** ти ету шляпу за собой припер?..Іді хакєров поганяй.

А я ж думав, ти вже встигла

Сміх - це непогане лікування! Тому тримайся, аби не заразитися серйозністю. 😄

Да віздє. Кромє лавкі.А де ж тоді срачі розводити ?🙄 Анжела питає
Он сам завьолся.***** ти ету шляпу за собой припер?..![]()
Тады виходить, шо нігдєДа віздє. Кромє лавкі.

Чого це. Можна посрацца в темі Телебачення - настройка тєлєканалов. Било би желаніє.Тады виходить, шо нігдє![]()
Аміго, ну Ви ж отдайотє отчьот, шо страч у Вашій тємі - то й не страч вовсє? Так, дитячі забави. Тут соглашусь в Анжєлой: бєз дружнього фрєндлі файєр тєма загньотся. Хоча, дивітся самі, тєма Ваша.Чого це. Можна посрацца в темі Телебачення - настройка тєлєканалов. Било би желаніє.
Все поняли, о каком юзере речь. Анжела высказала мнение, что **** в разумных пределах иногда даже полезен. Если я верно истолковал её слова.Причём тут Анжела?
Речь о другом юзере, который вроде и не женщина.😊 Но очень обижен, сам не знает , на что. 😁