Трудовой спор

RuslanNiciforov

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 5
Трудовой спор

Я на больничном по производственной травме,меня хотят сократить по ст 40 пункт 1 КЗОТ .Мне нужна первичная консультация юриста.Посоветуйте ,юриста по трудовым спорам.Заранее признателен.

Скоро здесь появится один ****, начнет предлагать вступить в профсоюз. Будь осторожен.

Ст.40 п.1 имеет несколько вариантов:
1) змін в організації виробництва і праці, в тому числі ліквідації, реорганізації, банкрутства або перепрофілювання підприємства, установи, організації, скорочення чисельності або штату працівників;
Ваш случай какой?

Не допускається звільнення працівника з ініціативи власника або уповноваженого ним органу в період його тимчасової непрацездатності (крім звільнення за пунктом 5 цієї статті), а також у період перебування працівника у відпустці. Це правило не поширюється на випадок повної ліквідації підприємства, установи, організації.
Если у вас ликвидация предприятия, то вас уволят полюбасу.

Меня увольняют по пункту сокращение штатов .Со слов начальника выслали по по почте уведомление заказным письмом ,я пока ничего не получал.Я считаю что я должен выйти с больничного и расписаться в уведомление и в приказе о сокращение ,и с этого момента пойдет отсчёт 2 х месяцев.Администрация считает с точностью наоборот.

Спасибо за ответы.Только что в почтовом ящике увидел заказное письмо на моё имя без описи вложения.Предприятие начало процедуру сокращения.

А статья 40 - невыполнение функциональных обязанностей. отнюдь не по сокращению.
Ну ты *****!Невыполнение -это один из 11 пунктов этой статьи. И ты, пень с мозгами табуретки, еще квакаешь что-то тут о знании законов.
Читай, ******:
Стаття 40. Розірвання трудового договору з ініціативи власника або уповноваженого ним органу
Трудовий договір, укладений на невизначений строк, а також строковий трудовий договір до закінчення строку його чинності можуть бути розірвані власником або уповноваженим ним органом лише у випадках:
1) змін в організації виробництва і праці, в тому числі ліквідації, реорганізації, банкрутства або перепрофілювання підприємства, установи, організації, скорочення чисельності або штату працівників;

Они сократят в любом случае,им главное формально соблюсти процедуру.А там хоть трава не расти.

Я на больничном по производственной травме,меня хотят сократить по ст 40 пункт 1 КЗОТ .Мне нужна первичная консультация юриста.Посоветуйте ,юриста по трудовым спорам.Заранее признателен.
По-перше, для того, щоб надати вам дійсно корисну консультацію або пораду треба з’ясувати з якою метою ви звернулися до юристів ХФ.

Я маю на увазі ви не бажаєте звільнятися?
Чи якась інша мета?
=

P.S.
Скоро здесь появится один ****, начнет предлагать вступить в профсоюз. Будь осторожен.
Вам одному навіть з юристом або адвокатом буде важко довести незаконність вашого звільнення (якщо таке відбудеться).
Ви **** профспілки?

Я чому запитую. Проти вас буде діяти “команда” під керуванням роботодавця.
Якщо ви будете ****** , наприклад, нашої профспілки буде “команда” проти “команди”.

Але з початку мене цікавить ваша мета.

P.P.S.
ст.2 Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”
Стаття 2. Професійні спілки

Професійні спілки створюються з метою здійснення
представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та
інтересів членів профспілки.

Не для подарунків дитині на “Новий рік” за кошти їх батьків!

Ви **** профспілки?
Якщо ви будете ****** , наприклад, нашої профспілки буде “команда” проти “команди”.
А я же предупреждал, что сюда непременно примчится **** и начнет делать непристойные предложения :
"Непомітно, м'ягкою ходою *****аса, входить Клавдій, хтивий дядько принца.
...
-Мон шер Гамлєт! Ходімо в кабінєт. Канхвету дам тобі я посмоктати. Канхвета очєнь класна, Тузік вкусний. (Клавдій гидотно плямка, ізображая вкусний нехуйовий Тузік.)".
:D

Назад
Зверху Знизу