Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Трохи про себе.

Капюшон, ти прав, БОГ створив людину з праху (пиль ) і оживив вдихнувши життя. Принаймні так написано в Біблії, не пам'ятаю Битіє (факт, як є?) типу.

сaботажник, да вы писатель-фантаст))) начинайте писать книгу, не тратьте свой талант зря))

Sunavala, я не витрачаю час напрасно, я живу як хочу. Принаймні я так відчуваю коли роблю те що хочу.

ПКапюшон, це не питання. Супер Мен , може зробити будь що якщо це потрібно. Вирішити будь що якщо це потрібно. Готовий зрозуміти про будь що. Говорити те шо треба щоб не говорити те шо треба комусь. Супермен найсильніший, найхитріший типу. Робити так щоб перегорнути когось як сторіну. Робити так щоб чиюсь книжку не вибирати як цікаву. Зробити комусь те що обдуманно і схвалено може дозволяє багато чого? А зробите те що необдуманно і несхваленно неможливо зробити там де не дозволено. Це ти не знаєш що я б зміг би якщо дозволить той що непокарає ніколи бо він дозволив.//редагував. Подивись на число постов, і на нумерацію сторінок. Пост сорок четвертий. Сторінка трійка . //чи це я бачу кількість своїх постів.

Трохи про себе. Тут вирішив написати бо у профілі не знайшов щоденника, типу познайомитися ближче. Я бачу що це формує типу мене з народження. Щось дивне і цікаве, але я довго не міг прийняти.я народився за якимось дивним збігом наче судьба. Дата мого народження, мої ініціали та імена моє і сестер а точніше перші слоги в них, мітка на руці з малюнком який ніби переливається яка з'явилася за дивних обставин. Та і взагалі події які є в моєму житті які трапляються час від часу важко сприймаються навіть мною, тому це буде ще важче для вас. Я народився 13. 09. 1983 - 13 чортова дюжина або типу щось що символізує опозицію. 9 - ця цифра може обертатися і робить 6 і тому вона типу поеднує 96 щось з чимось. 1983 - якщо додати всі цифри то отримаємо число 21 яке символізує найвище яке не горить в одній з карточних ігор, та я ще чув десь що це число Бога. І я зрозумів мабуть у класі 9 або раніше, я тоді ще надумав щось записувати, ці слова треба поєднати і я зробив оце са Бо та (г,g,же) на, тобто якщо буде час коли стане все відомо, або щось що ніби з'єднання десь, або в комусь, або чомусь, то буде типу "саботаж на" - (бери?), (дають?). Мої ініціали БОГ, моя справжня фамілія на букву "Б" але вона не вказана в паспорті бо мати росписувалась лише раз з першим чоловіком і вона не росписувалась з іншими двома "мужами", мій батько був другим тому я записаний на фамілію першого. Я українець тому Олександр а не Александр, отчество чи прізвище на в мене батька на букву "Г". Мати народила трьох дітей і вона нас називала так, САша, ТАня, НАташа і з'єднати перші слоги то можна прочитати сатана, хоч я і народився другим а Таня третя все одно це є, і можливо це теж якийсь замисел. Мітка на руці з'явилася десь у років 17 або 18, на ній є темніший колір та світліший, темний колір дає картинку ніби чорта або дерево, світліший колір дає картинку типу старець з бородою (Бог?) або голова льва з гривою чи горили. Згодом я обрав собі нік, хоча и розумів що це нік мені дан "саботажник". Ще забув одне. Ім'я моєї матері Анна.
я не понял шо ты хотел сказать набором слов

Sunavala, ти б мабуть сказала що я просто зобовязаний розвивати свої дари "лікувати", "сновидінь, і щось типу що зв'язані з єкстрасенсориками", і "здатність підкорювати сили чарів". Нехочу.

Sunavala, ти б мабуть сказала що я просто зобовязаний розвивати свої дари "лікувати", "сновидінь, і щось типу що зв'язані з єкстрасенсориками", і "здатність підкорювати сили чарів". Нехочу.

я думаю, что ты весь свой рассказ притянул за уши, сочинил на ходу, и не более. Не вижу я в твоём рассказе чего-то эдакого!

Sunavala.

А з чого ти взяла що декілька моїх постів це моя розповідь. Це моє життя. І щось "едакое " для мене моє.

Назад
Зверху Знизу