_ISS_ I Статус: Offline Реєстрація: 19.12.2014 Повідом.: 54 16.05.2023 🟡 12:17 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #1 Собственно вопрос в шапке. Кто в курсе?
Sturmovik S Статус: Offline Реєстрація: 10.03.2010 Повідом.: 4423 17.05.2023 🟡 12:17 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #2 _ISS_ сказав(ла): Собственно вопрос в шапке. Кто в курсе? Натисніть, щоб розгорнути... насколько я знаю,только через Печенеги,через дамбу С.Салтова только пешеходный мостик был,а через Рубежное очень опасно,да и армия не пустит
_ISS_ сказав(ла): Собственно вопрос в шапке. Кто в курсе? Натисніть, щоб розгорнути... насколько я знаю,только через Печенеги,через дамбу С.Салтова только пешеходный мостик был,а через Рубежное очень опасно,да и армия не пустит
_ISS_ I Статус: Offline Реєстрація: 19.12.2014 Повідом.: 54 17.05.2023 🟡 12:17 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #3 А на печенегах дамбу не разрушили? Там есть дорога?
Sha2005 Статус: Offline Реєстрація: 28.08.2018 Повідом.: 1344 18.05.2023 🟡 12:17 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #4 Sturmovik сказав(ла): насколько я знаю,только через Печенеги,через дамбу С.Салтова только пешеходный мостик был,а через Рубежное очень опасно,да и армия не пустит Натисніть, щоб розгорнути... Через Рубежное только пешком, и то мостик наплавной 0.5 метра шириной. По той стороне сейчас дорогу делают.
Sturmovik сказав(ла): насколько я знаю,только через Печенеги,через дамбу С.Салтова только пешеходный мостик был,а через Рубежное очень опасно,да и армия не пустит Натисніть, щоб розгорнути... Через Рубежное только пешком, и то мостик наплавной 0.5 метра шириной. По той стороне сейчас дорогу делают.
Muhomor Статус: Offline Реєстрація: 27.10.2003 Повідом.: 786 18.05.2023 🟡 12:17 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #5 Печеніги-Хотомля, далі 10 км по полю, дороги нема. а потім все нормально.
Setler Статус: Offline Реєстрація: 07.09.2008 Повідом.: 10352 25.05.2023 🟡 12:17 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #6 _ISS_ сказав(ла): А на печенегах дамбу не разрушили? Там есть дорога? Натисніть, щоб розгорнути... ку-ку ти з якої планети?
_ISS_ сказав(ла): А на печенегах дамбу не разрушили? Там есть дорога? Натисніть, щоб розгорнути... ку-ку ти з якої планети?