Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
чем тише - тем хуже держат дорогу. Так шо лучше подумай о доп. шумке своего корыта)
Бред, по твоим же картинкам - Michelin Pilot Sport 4
Бюджет я описав. Шумка буде якраз уже вліткунууу а ценник PS4 видели? -)
я так понимаю, раз у ТС с шумкой проблемы, то и ПС4 тоже не вариант. нужно бюджет смотреть
Бюджет я описав. Шумка буде якраз уже влітку
Плюс, на графіках шкала min-max - це всього 3db умовно. Між 71 і 74 така велика різниця, щоб її відчувати в авто?
Это ж децибелы.Між 71 і 74 така велика різниця, щоб її відчувати в авто?
А что с ценой на пс4? вроде дешёвая резина
А что с ценой на пс4? вроде дешёвая резина
Нічого собі дешева. Всього то 3600 грн![]()
Шуметь меньше будет резина с нарезкой ламелями.
Тотже Мишка в Диамарисе шумит ояебу.
Власне, наближається літній сезон і покупка нових шин. Хочеться підібрати якісь доволі тихі легкові(головний критерій фактично) 215\50\r17 по ціні 2000-2700. Хто що порадить?![]()
Вот я теперь вообще на распутье. До этой темы думал брать Пирелли п7 Блу, теперь про мишку читаю
Власне, наближається літній сезон і покупка нових шин. Хочеться підібрати якісь доволі тихі легкові(головний критерій фактично) 215\50\r17 по ціні 2000-2700. Хто що порадить?![]()
Шум зависит ещё и от асфальта. А у нас его хватает разнова качества. Есть тихий, более свежий а есть как будто на дисках без резины едешь![]()
Подкрылки пластиковые? Если да, сними их, обклей виброизоляцией и поставь обратно, получишь хороший результат.доволі тихі легкові