Терехов vs Добкин

Кто будет мером

  • Добкин

    Голосів: 57 21.6%
  • Терехов

    Голосів: 113 42.8%
  • Технические кандидаты или не пойду на выборы

    Голосів: 94 35.6%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    264
Re: Терехов vs Добкин

Выборы городского головы Харькова назначены на 31 октября. До этого обязанности мэра выполняет Игорь Терехов. Его, согласно опросам, готовы поддержать во время голосования более 29% харьковчан, Михаила Добкина - 35%.Источник:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
Re: Терехов vs Добкин

Притулу в мэры он очень хочет
 
Re: Терехов vs Добкин

f5abf251e28fb28db8c4.png


Игорь Терехов - наш герой!
 
Re: Терехов vs Добкин

Источник:
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Источник кацапский, такшта возможны инссенуации....
Думаю Дупа до выборов "испарится"
 
Re: Терехов vs Добкин

Если между этими двумя(испортить не считается),то против Добкина.
 
Re: Терехов vs Добкин

bd1ee8d17b75a04fdf1e03ee.jpg
 
Re: Терехов vs Добкин

Топаз вещает с бутылки:

0be4f1e1311a0e30cd3.jpg
cc9659d4ff820cd132.gif
 

Вкладення

  • 0be4f1e1311a0e30cd3.jpg
    0be4f1e1311a0e30cd3.jpg
    66.1 КБ · Перегляди: 32
Re: Терехов vs Добкин

Пздц без горячей воды до октября... не могли выборы на болеее ранний срок назначить, и здесь наебали.
 
Re: Терехов vs Добкин

Не пойдешь за этих двух сволочей голосовать, при любом выборе потом скажут: "это ты виноват!", а не те мудаки, которые пойдут и проголосуют за любого из них, "лишь бы не про-украинский, лишь бы не бендер".
 
Re: Терехов vs Добкин

Доба сосат, но это нихуя не повод для радости
 
Re: Терехов vs Добкин

e3f5768297eb487e94d2.jpg

Михайло Добкін об’єднується з патріотами України проти російської агресії

Україна давно протистоїть російській агрессії, і Харків входить в число тих, хто гордо її захищає. Головна задача нас, українців, зберігати той патріотизм, який ми здавна демонструємо при відстоюванні нашої свободи, країни та нації!

Харківські патріоти мають окреме значення для життя нашого міста. І, як ми знаємо, багато хто з них був несправедливо засуджений та терпів знущання за любов до своєї країни. Прикладом є відомий патріот Андрій Антоненко, який утримувався за ґратами півтора роки без вироку. Ніхто не мав наміру подбати про людину, яка захищала нашу країну. Саме Добкін дав посил про його визволення, заявивши про це на всю країну та підтримавши всіх націонал-патріотів! Михайло Маркович зумів впевнити свого категорично налаштованого друга Авакова зупинити переслідування побратима українського народу. І Харків вдячний за таку підтримку!

Насправді, Михайло Добкін — єдиний справжній патріот серед політиків нашого міста. Саме він, разом з Порошенко та Аваковим, колись приймали безпосередню участь у поваленні режиму Януковича. А зараз, він ще й усвідомив всі свої помилки минулого і вже почав змінюватися!

Вже у 2020 році розуміючи, що він хоче знов повернутися до реформування великих міст, Михайло Добкін пішов на вибори мера Киева, аби зробити столицю такою ж чистою і гарною, як Харків. Але дізнавшись про госпіталізацію Геннадія Кернеса, він швидко повернувся до рідного міста і подав кандидатуру, аби не дати можливості отримати реванш кумам Путіна і ворогам українського народу. Хоч він і використовує проросійську риторику, але його дії доводять, що він українець і справжній патріот своєї країни!

Росія, відчувши зміни та втративши підтримку, почала активне протистояння: були введені санкції проти Михайла Добкіна! Це ще раз підтверджує, що факт проукраїнізації Михайла Марковича — не якась фальшива провокація.

До того ж, згадайте важкий для Харкова і України 2014 рік. Ми добре пам’ятаємо, як сепаратисти розвішували російські прапори на будівлях держустанов, очікуючи, що прийде Путін. Але Михайло Маркович приклав зусиль і зіграв одну з вирішальних ролей, аби пройшла зустріч Авакова і тодішньої влади, і щоб рішення зробити Харків територією окупантів — було відхилено.

При владі потрібна людина, що здатна відстоювати права українців. Михайло Добкін — патріот! А патріоти мають триматися разом!

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

:D
 
Re: Терехов vs Добкин

шо пацаны, хто щас более щедрый на асфальт из них? кому малявы писать до выборов йоба
 
Назад
Зверху Знизу