Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

🍁 New Voice: Зеленський не під запис зажадав від журналістів мовчати про корупцію в Україні, доки тривають бойові дії.

Про це розповіла головний редактор ZN Юлія Мостова, додавши, що про зустріч глави держави з пресою вона дізналася від колег.

За її словами, ЗМІ прийняли б ці умови, якби Зеленський хоча б запропонував їм повідомляти владу про порушення, але цього не сталося. Він сказав: “Мовчіть до перемоги. Якщо не мовчатимемо, жодної перемоги не буде”.

Зрозуміли, ніщєброди? Будете мовчати - буде перемога, не будете мовчати - буде отето всьо. Розкудахтались мені тут…

Олег Шарп из Телеграмма
Цікаво, кого ж запросили на цю "зустріч"? Чому не запросили видатну українську журналістку Мостову? Чому про це мовчать журналісти, які були присутні на "зустрічі", а розповідає той, хто не був?
Ну, і чиєю дружиною є Юлія Мостова? Чи, випадково, не "найкращого" міністра оборони і неодноразового кандидата на пост Президента?

Цікаво, кого ж запросили на цю "зустріч"? Чому не запросили видатну українську журналістку Мостову? Чому про це мовчать журналісти, які були присутні на "зустрічі", а розповідає той, хто не був?
Ну, і чиєю дружиною є Юлія Мостова? Чи, випадково, не "найкращого" міністра оборони і неодноразового кандидата на пост Президента?
Гриценка?. Где он свое очко греет? Воин...Может я чего не знаю. И Мостова идет лесом - великий журналист всех времен и народов- пусть пиарит своего правоверного, чем занималась раньше.:D.
Ну , если Гриценко сейчас воюет, тогда я попрошу извинения.
Где они все сейчас - Гриценко, Смешко и прочие "кули в лоба"?:кручусь:

тема про​

Збільшити обсяги мобілізації...​

но пока увеличивается только сама тема и то не очень сильно, до рекорда темы про кандидата наук ей еще очень далеко

Ви? Економічну незалежність? А вона була? Вас кидали через *** як мінімум чотири рази з часів "незалежності".
Я цілком за те, щоб це все воровите кодло втратило будь-яку суб'єктність взагалі. Зовнішнє керування на 30 років як мінімум.
В тебе "реєстрація 30.08.2006" , тобто вже не дитина.. Про чию економічну незалежність пишеш??

В тебе "реєстрація 30.08.2006" , тобто вже не дитина.. Про чию економічну незалежність пишеш??
Про свою. Про твою.
І так, не дитина і прекрасно пам'ятаю, як ще недавно мати рахунок в іноземному банку вважалося економічним злочином, а зробити SWIFT-платіж - ледве не державною зрадою.

Про свою. Про твою.
І так, не дитина і прекрасно пам'ятаю, як ще недавно мати рахунок в іноземному банку вважалося економічним злочином, а зробити SWIFT-платіж - ледве не державною зрадою.
Якщо мова про особисту незалежність, то мабуть же і в ті часи дехто її мав, на відміну від нас з тобою...А зараз так тим більше.. І ні до чого тоді твої прогнози-побажання про 30 років наперед?

Якщо мова про особисту незалежність, то мабуть же і в ті часи дехто її мав, на відміну від нас з тобою...А зараз так тим більше.. І ні до чого тоді твої прогнози-побажання про 30 років наперед?
Тому що "економічна незалежність" правлячого класу - це причина того, чому Україна і досі є посміховиськом, а її люди весь час живуть в гівні.
Це не зміниться доти, доки всі ці потвори не повиздихають, а їхні вилупки та посіпаки більше не зможуть прийти на їхнє місце. І на українців тут надії після 2019 вже нема.

да, и начали вторую мировую
Так же будет и теперь.
Только не нужно в этот раз слать *****ам окорочка
и открывать у них там перспективные производства.

І на українців тут надії після 2019 вже нема.
Надії не було вже після 2010-го та 2014-го.
То й що тепер?

Тому що "економічна незалежність" правлячого класу - це причина того, чому Україна і досі є посміховиськом, а її люди весь час живуть в гівні.
Це не зміниться доти, доки всі ці потвори не повиздихають, а їхні вилупки та посіпаки більше не зможуть прийти на їхнє місце. І на українців тут надії після 2019 вже нема.
Не всі українці живуть в гівні, а тільки такі як ти, це особисте відчуття:ги:, і немає в світі країни, де немає тих, хто живе в гівні.:ги: Висновок- це не зміниться ніколи, окрім у тих, хто сам собі побудує життя без гівна.

это для 18 ти летних пацанов рассказы.. кто не хочет, того не заставят или получат кучу проблем в виде самострелов и других..
"...У начальника Берёзкина —
Ох и гонор, ох и понт!
И душа — крест-накрест досками,
Но и он пошёл на фронт.

Лучше было сразу в тыл его:
Только с нами был он смел.
Высшей мерой "наградил" его
Трибунал за самострел.

Ну, а мы — всё оправдали мы,
Наградили нас потом:
Кто живые, тех — медалями,
А кто мёртвые — крестом."©

Сюжет, как понимаешь, взят из жизни. Пусть и 80+ лет назад.

ЙКЛМН, як можна в твоєму віці мати фантастичний світогляд наївної малої дитини з особливими потребами?

ЙКЛМН, як можна в твоєму віці мати фантастичний світогляд наївної малої дитини з особливими потребами?
Це не в мене фантастичний світогляд, це в тебе стареча деменція.
А тепер набери ще гівна в рота і поплюйся.

Останнє редагування:
Гриценка?. Где он свое очко греет? Воин...Может я чего не знаю. И Мостова идет лесом - великий журналист всех времен и народов- пусть пиарит своего правоверного, чем занималась раньше.:D.
Ну , если Гриценко сейчас воюет, тогда я попрошу извинения.
Где они все сейчас - Гриценко, Смешко и прочие "кули в лоба"?:кручусь:
Тю. В тих же місцях, де і більшість, ХФ втч, наприклад. Шо тут такого. Один більш корисний на "гражданкє", ніж в армії, другий хромий, кривий, сліпий, третьому не можна, бо його вб'ють, він жеж нічого не вміє, четвертий просто в рот їбав. Все за стандартами. Шо тут такого. А, ще п'ятий, який проти порушень конституціїї)))
Але всі вболівають за наших))

Назад
Зверху Знизу