Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Потужно!
Угу.Як спеціально для *****ських ЗМІ.
Таке враження, що з обох боків зарплатню отримують

Ой, як невдобно вийшло....Ок. Нацполіція вспіла втікти і затримувати громадянина довелось співробітникам тцк.
На вулиці Селянській у Харкові чоловік напав на військовослужбовців територіального центру комплектування та соціальної підтримки, розпиливши у їхній бік перцевий балончик. Про це повідомили у ( Харківському ОТЦК та СП.
Інцидент стався під час проведення спільних заходів оповіщення, у яких брали участь військові разом із представниками Нацполіції. Військовослужбовці запросили у чоловіка надати на перевірку військово-облікові документи. У відповідь він відмовився та почав поводитись агресивно, розпиливши перцевий балончик.
Внаслідок інциденту один із військових отримав ушкодження обличчя. За цим фактом призначено службову перевірку.
Сравните ваши два поста:
На вулиці Селянській у Харкові чоловік напав на військовослужбовців територіального центру комплектування та соціальної підтримки, розпиливши у їхній бік перцевий балончик. Про це повідомили у ( Харківському ОТЦК та СП.
Інцидент стався під час проведення спільних заходів оповіщення, у яких брали участь військові разом із представниками Нацполіції. Військовослужбовці запросили у чоловіка надати на перевірку військово-облікові документи. У відповідь він відмовився та почав поводитись агресивно, розпиливши перцевий балончик.
Внаслідок інциденту один із військових отримав ушкодження обличчя. За цим фактом призначено службову перевірку.
вони всі схожі, як сіамськи бдизнюки, пояснення тцкСравните ваши два поста:
рассмешил. список неполнийСуть у тому, що хитромудрі сіруни розраховують здриснути, а за кордоном користуватися всіма перевагами українського громадянства: отримувати прихисток, допомогу, то що. А "лишенці" нікому потрібні не будуть.
Вони реально не розуміють шо роблять?
Просто звалить в СЗЧВони реально не розуміють шо роблять?
Вони такими воювати хочуть?
Серйозно?
Такий воювати буде?
Такий когось ***** зможе?
Чи вони просто грошей здерти хочуть?
Я от по ньому бачу шо він дасть грошей. Все шо має все віддасть.
Хіба по ньому не видно?
они просто выполняют план...
Еще неизвестно, кого ловили на той Селянской.
Реакція *****ських ЗМІ Вас хвилює, а реакція українських ЗМІ Вас влаштовує?Як спеціально для *****ських ЗМІ.
Всем известно, что задержанием осведомителей на велосипедах заняты исключительно работники ТЦК. В свободное от отлова ухилянтов время. Как кагаты. Вы же ездили на кагаты? Вот и у них это типа дополнительной нагрузки, чтобы хватку не теряли.Еще неизвестно, кого ловили на той Селянской.
Мо' осведомителя на велосипеде.
"нормальных" уже не осталось. Остались только вот такие ухилянты. И вы будете удивлены, но из них можно слепить боеспособное подразделение. Кто-то свалит в СЗЧ. Кто-то нет.Вони реально не розуміють шо роблять?
Вони такими воювати хочуть?
Серйозно?
Такий воювати буде?
Такий когось ***** зможе?
Чи вони просто грошей здерти хочуть?
Я от по ньому бачу шо він дасть грошей. Все шо має все віддасть.
Хіба по ньому не видно?
Набрать в тцк дєдков 60+. І женщін. Сложно?Ну и самое главное - какие ваши варианты? Я постоянно всем задаю этот вопрос и ни разу не услышал внятного ответа. Ни разу.
Треба спитати мовнознавців, який сенс має слово "оповіщення". Мабуть не всі однаково його трактують.ТЦКшнікі бєспрєдєлят. У ніх в обязанності входіт вручать повєсткі, а нє ламать "ухілянта".
Звичайна бритва ХенлонаЯк спеціально для *****ських ЗМІ.
К сожалению ты прав. Я знаю нескольких человек, реально здоровых, которые сидят без денег на шее у своей бабы, потому что боятся выйти из дома, но в армию ни за что."нормальных" уже не осталось. Остались только вот такие ухилянты. И вы будете удивлены, но из них можно слепить боеспособное подразделение. Кто-то свалит в СЗЧ. Кто-то нет.
Ну и самое главное - какие ваши варианты? Я постоянно всем задаю этот вопрос и ни разу не услышал внятного ответа. Ни разу. А знаете почему? - потому что добровольно *** кто уже мобилизуется.
Так что бусификация будет усиливаться, да. И лично я это приветствую. Потому что иначе нам *****. То есть всем нам, и ухилянтам тоже *****.