Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
На данном этапе никуда он не отправится, а долбоебам из ТЦК светит ст. 122 КК Украины, до 3х лет лишения свободыЯ как бы и раньше говорил
Вы главное телефон быстрей доставайте и снимайте, ссыкунота ебаная)
Теперь типы получат догану), а хуй с телефоном пойдет в пехоту
Нема ума - штурмуй дома)
...мюнхєнці,шикуйсь!!!
Если заявление в ДБР написали, то пизда им. Начальство откупится, а исполнителей посадят, может условно если уговорят потерпевшего, что нет претензий и т.п. Если конечно на самом деле, что-то было, а не какая-нибудь кацапская ИПСОАга)
Могу спорить, что нихуя им не будет)
поки що жодного тцкуна не було засуджено за злочини. Навіть в Запоріжжі де активісти місцевої громади активно чинять спротив свавіллю та беззаконню. Це принципова позиція зевлади. Тому вони й далі будуть кошмарити населенняНа данном этапе никуда он не отправится, а долбоебам из ТЦК светит ст. 122 КК Украины, до 3х лет лишения свободы
Дело обычно возбуждают по статье похищение, после чего "похищенного" через 15 минут отпускают и как бы нет уже состава преступления, и если человек не будет настаивать и писать письма, то дело не возбуждается, в этом случае так не выйдет.поки що жодного тцкуна не було засуджено за злочини. Навіть в Запоріжжі де активісти місцевої громади активно чинять спротив свавіллю та беззаконню. Це принципова позиція зевлади. Тому вони й далі будуть кошмарити населення
Да раньше платил налоги, а теперь ему субсидия - гениальное решение.не бздо в каністру, рахунки не блокують, але обмежують рух, фізики можуть зняти дві мін зп, юрики — п'ять. З двума мін зп і двума іждєвєнцами на шиї уже можна подаватися навіть на субсидію. При цьому картки зарплатного проєкту це узагалі окрема історія.
Особенно, если учесть, что начало "инцидента" не снято либо "стыдливо" не показано.Ага)
Могу спорить, что нихуя им не будет)
Ні, там писали і в ДБР, і кримінальні справи відкривали. Але марноДело обычно возбуждают по статье похищение, после чего "похищенного" через 15 минут отпускают и как бы нет уже состава преступления, и если человек не будет настаивать и писать письма, то дело не возбуждается, в этом случае так не выйдет.
Налоги платятся с хоз деятельности, которой не будет. Правда не думаю, что закон примут в такой редакции.тут теж не бздо в каністру, бо на сплату податків обмежень накласти можуть тіки собі в штани. Плати податки скіки хочеться — виконавча служба тут безсила.
В данном случае - это просто охуительная кормушка для военкома. У них и без этого инструментов с новым законом хватает.Закон шо дышло (с)
"необмежено придатний" - всё тот же ганджубас. Вангую, что психореабилитация некоторым требуется не после войны, а уже сейчас.Паха.
Доброго здоров'ячка![]()
Я не против я всегда за ганджубас если шо
Тю.Хуярит минусы шо дикий)
Ебанат)))
Стрес ні чого нового в людину не вносить. Як правило, порушення ЦНС вже було."необмежено придатний" - всё тот же ганджубас. Вангую, что психореабилитация некоторым требуется не после войны, а уже сейчас.
Соціально психологічні зміни - індивідуальна особливість, яка посилюється стресом, але не є його наслідком.Після них переважно вираженими стають когнітивний (субсиндром зміни розумової активності при стресі) і соціально-психологічний (субсиндром зміни спілкування при стресі). Якщо перші два субсиндроми можна розглядати як прояви етапів адаптаційної активізації щодо низької (у ієрархічному плані) «функціональної системності» організму, то останні два – як обумовлені індивідуальними особистими особливостями людей, що виявляються в екстремальних умовах.
Вони ж вважають, що все мистецтво України - це Квартал і кварталоподбні.Незаменимый, млять
( почитайте комменты в телеге)