- 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
насировым?)До речі, була можливість мені там служити
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
насировым?)До речі, була можливість мені там служити
Та щаз. Не для війни його мамка ростилаа кстати зря, нужно было переводом его в другую часть, у нас хватает частей где добровольцы нужны.
Там вапше странниє мєтаморфози.Та щаз. Не для війни його мамка ростила
После решения суда - пожалустаа кстати зря, нужно было переводом его в другую часть, у нас хватает частей где добровольцы нужны.
Вот что значит патриотизм работника фискальной службыТам вапше странниє мєтаморфози.
Чувак бил практічєскі прі смерті в судє, а в тюрячкє виздоровєл і прошол ВЛК.
Животворна сила підвалів СБУТам вапше странниє мєтаморфози.
Чувак бил практічєскі прі смерті в судє, а в тюрячкє виздоровєл і прошол ВЛК.
а поиском "вч а0139" гугел вываливает именно статью о 101 бригаде охраны (ссылку на статью в википедии). або ось https://www.facebook.com/groups/324356474634824/?locale=uk_UA (тот же гугель, тот же запрос)а тут такое говорят
Валєрій Залужний і єво зам.А кто его сейчас пройти не может?
Теж психолог принциповий попався?Валєрій Залужний і єво зам.
Взагалі не отдупляю, де вони проходили. Но тож хочу там пройти.Теж психолог принциповий попався?
Та нєхай смотрят бєспрістрассно, як і їх.вернее "не пройти" )))
Дивлячись з якого боку.Так це добре, чи ні?
Насіров
Тоді погано. А з боку Сирського добре.З боку ВЛК Залужного, або в/ч А0139?
Добре буде коли спочатку Насірова засудять за хабарництво, а вже потім у нього буде можливість мобілізуватись.Так це добре, чи ні?
Насіров
До ЗСУ мобілізувались близько 50 фігурантів корупційних справ на мільйони гривень, — пресслужба САП.Добре буде коли спочатку Насірова засудять за хабарництво, а вже потім у нього буде можливість мобілізуватись.
Шо влк пройшов і годєн - добре. Дальше должен бил попасть в "Шквал".Так це добре, чи ні?
Насіров
Они сами в него по ошибке не залезут, а то вдруг не у всех отсрочка)Мне вчера мои сотрудники предложили на мерса 4*4 поставить кунга и брать деньги с ухилянтов за вывоз, грузить их в кунг и привозить в ТЦК