Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хлеборобы нечерноземья сделали очередной подарок к годовщине ххх, засыпав в закрома Родины...Строители Лахта Центра завершили очередные этажи добравшись до отметки 384.2 метра.
Хорошие , фирменные куртки носятся долго, а вот карманы рвутся, да.Попробуйте заштопать свой дырявый карман, авось не закатится.
У 1918 році Свиязьк став одним з перших в країні місць радянських політичних репресій, коли за наказом військового комісара більшовицького уряду Троцького був розстріляний кожен десятий червоноармієць розквартированих на острові військових частин, які не зуміли вибити білочехів з Казані.
В 1957 році в результаті наповнення Куйбишевського водосховища Свиязьк опинився на острові.
Лет 6-7 назад видео попадалось, чувак байки рассказывал про кацапию, промеж всего и хохлов упоминал, типа то хохлы а я это я. И мне тогда именно это и не понравилось что частное лицо так заворачивает
И недавно мне ютуб подсовывает видео. Смотрю ухтыжблять а это он.
Это надо посмотреть, ознакомится, там все по багатому, зажиточно и высокотехнологично. От шоб я так жил.
Свиняжськ? Ну гаразд.
Себто, не було там острова до 1957р. Кацапи вирішили пафосу накинути, дурнувато, як завжди.
До речі, там після заснування тупо церкви та монастирі будували і все, більше там нічого не будували. Ну ще тюрму для політично репресованих вочевидь. Які причини для гордості? Ніяких боїв там не було ніколи, ніхто ніколи не брав його штурмом. Дерев'яний частокіл то і була фортеця, кам'яні то стіни вже монастирів та тюрми.
Ну кацапи ще ГУЛаг-ом пишаються певно, ну і хуй з ними - дебіли.
І до речі, який пропагандонський кретин вигадав називати містом село з населенням 200+ чоловік? Це суто туристична пустушка з кількома православнутими "музеями" та монастирем, Слов'яногірськ і той цікавіший.
Одни молельни.Свияжск - остров-град в Зеленодольском районе Татарстана, при слиянии рек Свияги и Щуки (на карте)
Расположен в 690км от Москвы, 28км от Казани и 6км от Иннополиса
Главное каятсо.Одни молельни.Интересно, как христианская мораль согласуется с войной и убийствами.
Грозний кажетер? Ну зараз рамзанка диров буде срати цеглою. А потім підвісить тебе, тупого кацапського бота за яйця на башті мечеті в центрі міста, за дискредитацію його стааліци. Ну на пляшку так точно посадить.
Невеличка ремарка:
Трамваїв та траліків там нема - маршруткинашефсьо. Було 9 маршрутів.
Невеличка стаття
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А тепер...
Що вражає, так це кількість пазіків, пі-пі газіків.
Еммм... Донецьк?
одразу видно що тачки бохаті, автопром йоптіль
Тут, я так розумію, починається головна вулиця, майже центр, а де люди?
ну і бохаті тачки звісно
Придністров'я?
лююююдииии! ауууу!
вокзал
А знаєте чому так багато вільного місця? А роз*уярили все! Під час війни...