Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Танці на цвинтарі: харківська тік-токерша знімала ролік на могилі захисника

• Автор теми Автор теми 057.uа
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 22823
Адреса: Харків
Танці на цвинтарі: харківська тік-токерша знімала ролік на могилі захисника

Все це було зроблено під російськй саундтрек та оприлюднено в соцмережі

photo2025-05-2120-44-10_682e110de1fbc.webp

Ролик, де блогерша танцює на могилі Романа Мартончика, з'явився напередодні в соцмережах.

Роман Мартончик - захисник, боєць підрозділу Kraken, який загинув звільняючи Україну в червні 2022 року, похований в Пісочині. Дівчина вирішила що саме це місце записати хайповий ролик під російську музику. Але на відео натрапили бійці Kraken, зокрема начштабу Костянтин Немічев.

photo2025-05-2120-44-15_682e112861c2b.webp

Могила нашого побратима — це не місце для танців під музику з рекламою російського наркоторгу.Так, можливо, це ще дитина, яка не усвідомлює, що робить. Але саме тому ми повинні пояснити: є межі. Є речі святі. Є біль, якого не можна знецінювати. Я не закликаю до насильства. Але прошу допомогти встановити особу цієї дівчини.

Згодом особу дівчини встановили. Невідомо, які саме аргументи їй навели, але вона публічно попросила вибачення.

photo2025-05-2120-44-10_682e112950520.webp

Я Ан***ко Вероніка. Прошу вибачення у бійців спецпідрозділу «Кракен» за те, що зняла недоречне відео під музику російського наркошопу біля могили українського військового. Я повністю зрозуміла свою провину і ще раз прошу вибачення, - зазначила авторка скандального роліку.

Щоправда, паузи в тексті, продемонстрували що промова була складною для розуміння дівчини.

Дівчина на відео вибачилась. Ми це приймаємо. Вона усвідомила помилку й зробила крок до дорослішання. Це важливо.Ми не повинні ненавидіти своїх — лише навчати й підказувати. Але й про межі забувати не можемо. Війна триває. І пам’ять про наших полеглих — це святе, - зауважив пізніе Немічев

Нагадаємо, двоє підлітків
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Джерело: 057.ua

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу