Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свет и звук на велосипеде

• Автор теми Автор теми Angel_D13
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 781
Свет и звук на велосипеде

А подскажите, люди добрые, что вы можете посоветовать приобрести по свету и звуку на велосипед?
Если честно, сегодня только взял велосипед, и решил почитать ПДД. Слегка был шокирован тем фактом, что на велосипеде должны быть передний и задний свет. Раньше хватало и отражателей, как их там, катафот? Но больше всего меня смутил тот факт, что на велосипеде должен быть сигнал!
Как вы решили вопрос? Что посоветуете? Смотрел на АлиЭкспресс, но цены то за 500, то 40, не пойму, да и два месяца ждать... А вот со звуком прям не знаю, видел один фонарь со звуком. А как вообще в реальности?

Надёжней всего использовать комплект мигалок и сирены от полицейской машины.

А подскажите, люди добрые, что вы можете посоветовать приобрести по свету и звуку на велосипед?
Если честно, сегодня только взял велосипед, и решил почитать ПДД. Слегка был шокирован тем фактом, что на велосипеде должны быть передний и задний свет. Раньше хватало и отражателей, как их там, катафот? Но больше всего меня смутил тот факт, что на велосипеде должен быть сигнал!
Как вы решили вопрос? Что посоветуете? Смотрел на АлиЭкспресс, но цены то за 500, то 40, не пойму, да и два месяца ждать... А вот со звуком прям не знаю, видел один фонарь со звуком. А как вообще в реальности?

Музло - оце найкращий варіант, як на мене.
Ще й сигнал має, але ним користуватись незручно, да й в стандартному положенні колонка дивиться на тебе - глушиш себе сигналом.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Звичайний дзвоник можна поставити, їх на алі валом, у нас в магазах та в бариг теж.

Якщо тротуарами багато їздити не будеш, то він тобі не потрібен.

Світло - тут варіантів багато й все залежить від того для чого воно.
Якщо по місту їздити та світити лише на дорогу, то одне. Якщо щось універсальне, то інше.
Можеш взяти народний convoy s2+ чи фару з виносним акумом аля сова, якщо треба більша ємність акума, в наших бариг й катати - 95% з ними їздять.
- отакого плана, їх валом різних. Вони є з юсб входом, відповідно можна від павербанку юзати. Дешманські мають ****ячі акуми, повний треш. Тож краще брати окремо фару й окремо нормальну батарею чи юсб версію та від свого павербанку живити.

Назад звичайну блимавку. Можна взяти й в нас в магазині, коштують небагато. ГОЛОВНЕ!!! щоб вона мала як мінімум один світлодіод у формі ока - це лінза великого 0.5Вт світлодіода, який реально яскравий. Маленькі світлодіодики-перділки до жопи навіть якщо їх багато.

Також в додаток до світла раджу повісити назад катафотик, а також купити світловідбиваючу жилетку та отакі світловідбивайки на ноги

Музло - оце найкращий варіант, як на мене.
Ще й сигнал має, але ним користуватись незручно, да й в стандартному положенні колонка дивиться на тебе - глушиш себе сигналом.

Я не мав на увазі колонки та звичайну музику, я не самогубець. Я мав на увазі саме сигнал попередження.

Що до механічних сигналів, то ні, чомусь згадую совок і дитячі велосипеди.

І ще, окрім передньої фари, повинна бути, обов'язково, і задній фонарь червоного кольору.

"Механічні сигнали" працюють набагато краще. Люди погано реагують на всілякі електронні сигнали. Я б навіть сказав ніяк. Бо сигналки та сирени дуже часто чують усюди й звикли. А на дзинь-дзинь нормально. До того ж вони є акуратні та модні - подивись посилання.

За заднє світло я написав.

За музику. Теоретично звичайно краще за все без неї, але фактично вона не заважає на адекватній гучності.
Реально небезпечно їздити в навушниках - бо вони тушать навколишні звуки.

я еще в школу ходил, батя купил поворотники и стоп

Ничего путевого не делают, только китайское ****о
Как альтернатива можно приделать от скутера, пойти на разборке или по фоткам прикинуть максимально закрытую от пыли и грязи лабуду или на дельтах, ну костлявых мотороллерах может быть светотехника более навесная, от них присобачить и аккум нормальный, короче заморочиться по электрике
Звук тоже улитку от чего либо можно под вернюю перекладину рамы, только вид будет ***поймишо
ну да, от дельты подходит, правда вид топорный, а на руль как фару вешают фонарь, нормальный китайский фонарь на котором написано police)))
Вообще в жизни ни разу не видел ничего по свету кроме переднего фонаря, и то редко, а тем более вряд ли кто будет колхозить сигналы и стопы на дорогой вел, ну хотя стопы и поворот как по мне штука полезная, но то что в продаже днем не видно, даже на авто светодиоды под фары где цоколь не годятся, тогда то что светит сзади должно быть от мота или хотя бы иметь лампы применяемые на транспорте а не светодиоды, которые видно только в темноте. Да и сигнал с динамика вряд ли будет услышан кум то кроме лисапедриста, по этому надо ставить от мота, а это лютый колхоз да и опять таки никто не делает.
Или купить велик от хлаоми.

"Механічні сигнали" працюють набагато краще. Люди погано реагують на всілякі електронні сигнали. Я б навіть сказав ніяк. Бо сигналки та сирени дуже часто чують усюди й звикли. А на дзинь-дзинь нормально. До того ж вони є акуратні та модні - подивись посилання.

За заднє світло я написав.
То смотря какой сигнал. У меня как-то была дудка с накачиваемым баллоном, сигнал как у автомобиля, люди вссыкались услышав :D
А как тебе подобный фонарь? Себе цацки(фонари/мигалки/катафоты/звонки) не вешаю, но смотрится прикольно.

Я казав про електронні сигнали, та ж дудить як фура чи потяг.
Теж продав, доречі, бо навіть на мінімумі шугає людей й вони замість посунутись починають рендомно стрибати туди-сюди.

Повороти *** не потрібні бо їх не видно. Стоп теж - бо побавишся та заб'єш.
Ну а так загалом є багато варіантів акумуляторних. Від того ж мейлану. Єдиний мінус - вугол фіксований.

В мене на одному динама - там своє світло, на інших звичайні блимавки, сенсу міняти на акумумуляторні не бачу - вони й так дуже яскраві та живуть на двох мінімальчикових батарейках увесь сезон. Це в режимі блимавки звичайно.

По моему поворотники на велик - это убожество. Их просто не видно, только если сзади в упор смотреть на них. Еду за рулем машины - максимум что видно - что-то вроде там светится, но хз что...

Листнул эту темку, думаю малому нужно заказать на велик фонарик.
c33c400089f4338e68.webp

Отэто вроде норм, но не проследить реальную емкость при покупке никак. Да и функционал ограничен велоприменением - в кармане не торт.

8078284e03e3c44f0df1bb34.webp

Отакое вообще. Сумка с аккумами, провода.... каменный век какой-то. Никакой функциональности.

Заказал на XHP50 фонарик.

как раз лишние 18650 есть дома. И в кармане с рюкзаком таскать удобно если что.

А вообще зажрался народец. У меня 10-ти летний на Cree XM-L дает 300 люмен честных. На мот можно прикрутить и катать - дальнему машины не уступает. А нынешние задроты в обзорах рассказывают как им при 700-1000 тяжело темно и страшно крутить свои 20 км/ч.:курю:

Отакое вообще. Сумка с аккумами, провода.... каменный век какой-то. Никакой функциональности.
Зате на кермі маленький акуратний ліхтарик. Да й ємність зовсім різна - в тому 4000 заявлено, в окремій батареї же 4 банки = до 13,5к. А є ще такі на 6 банок = 20к. Є такі батареї в пластиковому корпусі акуратному.
Якщо тобі по місту кататись та максимум з роботи додому доїхати, то пофіг. А якщо нічна покатуха? Й те, й те має сенс.
Отой перший вест байкінг - очко повне. Подібного формату є набагато цікавіші варіанти на алі.

Фенікс це заєбісь звичайно, але зовсім інший левел.

Назад
Зверху Знизу