Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Супруга боится что я ее кину. Подскажите

• Автор теми Автор теми топоров
  • Дата створення Дата створення

топоров

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 18
Супруга боится что я ее кину. Подскажите

пребываем в стадии ожидания развода имеем мою квартиру по дарственной и подселенку . Я готов переписать на них с ребенком квартиру 3ком и
забрать подселенку оформленную на нее.При переоформлении требуют выписки ребенка она боится что я их выпишу а квартиру не переоформлю как ей постраховатся подскажите пожайлуста?

При переоформлении требуют выписки ребенка она боится что я их выпишу а квартиру не переоформлю как ей подстраховаться подскажите пожалуйста?

получить решение органа опеки на заключение договора и не выписывать ребёнка.

также обратите внимание на это (можете сделать с супругой договр мены на 1/3 часть квартиры а 2/3 передать ей и ребёнку по такому договору... например ей 1/6 и ребёнку 1/2.. будет у неё с ребёнком квартира пополам).

Стаття 190. Припинення права на аліменти на дитину у зв'язку з набуттям права власності на нерухоме майно

1. Той із батьків, з ким проживає дитина, і той із батьків, хто проживає окремо від неї, з дозволу органу опіки та піклування можуть укласти договір про припинення права на аліменти для дитини у зв'язку з передачею права власності на нерухоме майно (житловий будинок, квартиру, земельну ділянку тощо).

Такий договір нотаріально посвідчується. Право власності на нерухоме майно за таким договором виникає з моменту державної реєстрації цього права відповідно до закону.

{Абзац другий частини першої статті 190 в редакції Закону № 402-VII від 04.07.2013}

Якщо дитина досягла чотирнадцяти років, вона бере участь в укладенні цього договору.

2. Набувачем права власності на нерухоме майно є сама дитина або дитина і той із батьків, з ким вона проживає, на праві спільної часткової власності на це майно.

У разі укладення такого договору той із батьків, з ким проживає дитина, зобов'язується самостійно утримувати її.

Поддерживаю вариант получить разрешение органа опеки. Это будет формальность, ни один орган не будет против, ведь матери ребенка подарят квартиру.
Но часть на ребенка - я бы не спешила, думайте.

пребываем в стадии ожидания развода имеем мою квартиру по дарственной и подселенку . Я готов переписать на них с ребенком квартиру 3ком и
забрать подселенку оформленную на нее.При переоформлении требуют выписки ребенка она боится что я их выпишу а квартиру не переоформлю как ей постраховатся подскажите пожайлуста?

Составьте договор раздела имущества, году укажите, что кому переходит

Назад
Зверху Знизу