Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Субботин и Чернов уверяют, что не хотят идти в Верховную Раду

🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 204444
Адреса: Харків
  • 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Субботин и Чернов уверяют, что не хотят идти в Верховную Раду

Медиа группа «Объектив» опрашивает предполагаемых кандидатов в депутаты Верховной Рады: «Собираются ли?» «Нет!», - ответили нам председатель Харьковского областного совета Сергей Чернов и генеральный директор ОАО «Турбоатом» Виктор Субботин

Виктор Субботин генеральный директор ОАО «Турбоатом», депутат Харьковского облсовета от фракции ПР: У меня нет амбиций идти в Верховную Раду. Никаких. У меня есть амбиции - работать на заводе «Турбоатом»

Сергей Чернов председатель Харьковского областного совета: Я не збираюсь іти. Я обраний по мажоритарній системі депутатом обласної ради від Красноградського району, у мене є великі завдання, я їх всі ще не реалізовував, в мене дуже багато роботи, я хочу використати свій зобов’язання перед своїми виборцями в Красноградському районі. Це дуже цікава, творча робота, і мене вона сьогодні задовольняє

Также Сергей Чернов заверил, что пока областная организация Партии регионов также не принимала никаких решений о том, кто будет баллотироваться в депутаты Верховной Рады - Чернов является заместителем председателя областной организации ПР.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Назад
Зверху Знизу