Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Строительство станций метро "Державинская" и "Одесская"

• Автор теми Автор теми Latmax
  • Дата створення Дата створення
Это хорошо видно по статистике пасспотоков за год и в день. Например, за 2004-й год ХМ перевез 277 млн пасс. А за 2016-й уже только 206 млн. А в жирные годы были пиковые дни, когда за день был миллион пассажиров, а в годовом исчислении мы перекрывали 300 млн. Я вполне допускаю, что население не уменьшается, просто харьковчане стали жить лучше и массово пересели на личные авто, уменьшив нагрузку на метро. Но все равно, не важно по какой причине, а загруженность метро падает. Для кого в таком случае строить?
А то что каждый первый ездил на работу\учебу в основном на метро в 2004, а в 2016 по 1-2 машины на семью и город забит машинами. По расчетам если бы не машины были бы все 400 млн

Я когда никуда не спешу вместо метро выбираю трамвай, лень спускаться под землю, и в окно посмотреть можно и подрифтить)

Я б еще добавил минимум одну станцию за Холодной горой
Логічно, якщо брати до уваги те, що станція метро "Холодна года" має найбільший пасажиропотік серед усіх 30-и станцій
Так що, можливо, колись і доживемо до того часу, коли з'явиться станція метро "Залютине"

PerfecT, маєте рацію
І людей, які придбали автівку в метро чи трамвай вже не заженеш

Я когда никуда не спешу вместо метро выбираю трамвай, лень спускаться под землю, и в окно посмотреть можно и подрифтить)

Не знаю.я никогда не поеду на наземном транспорте, если рядом есть метро.
Без пробок, ждать не долго, зимой не холодно, летом не жарко, пересадки бесплатные...

А если рядом нет метро, очень часто прогуливаюсь пешком, чем коптиться в троллейбусе или маршрутке

Від тієї ж "Перемоги" до “23 серпня” шлях не близький, а лише 2 станції. Не сильно й прогуляєшся

Не знаю.я никогда не поеду на наземном транспорте, если рядом есть метро.
Без пробок, ждать не долго, зимой не холодно, летом не жарко, пересадки бесплатные...

А если рядом нет метро, очень часто прогуливаюсь пешком, чем коптиться в троллейбусе или маршрутке
Я только на трамвае ездю, на короткие дистанции трамваем даже быстрее чем метро. Маршрутки не переношу, укачивает.

Згадав два приклада.
Один - це станція метро Caojiawan в китайському місті Чунцин, яка поросла травою. Побудована в 2015 році на перспективу. Раджу погуглити і переглянути фото

Другий - ділянка Сирецько-Печерської лінії від Південного мосту до станції "Осокорки", які будували на початку буремних 90-х. Масивів Осокорки та Позняків тоді не було, а гілку будували. В той час - намивні піски. Зараз ми усі знаємо, як виглядають ті бетонні хащі 100лиці

Так що, можливо, колись і доживемо до того часу, коли з'явиться станція метро "Залютине"

якось вутло пан мислить. Хіба не тре стацій "ім. кандідата економічних наук Є.П. Кушнарьова" (свят-свят-свят) "Пісочин" та "ім. Гризодубової"?

якось вутло пан мислить. Хіба не тре стацій "ім. кандідата економічних наук Є.П. Кушнарьова" (свят-свят-свят) "Пісочин" та "ім. Гризодубової"?

Кушнарьов вже почив. Не ворушіть минуле, а погляньте на сучасну схему, що розвішена у вагонах метропотягів.

Кушнарьов вже почив

Гризодубова, до речі, теж, як пан не є в курсі. Моя псевдозадумка ся стосувала того мікрорайону, де ся містить вулиця Кушнарьова. Прошу погугліти, як у момент не згадаєте. Там, до речі, і "Дагаєв-штраßе" є поруч, угу.

У Пісочині є вулиця, яка носить назву пам'яті Кушнарьова. Гризодубової треба навігаторити, одразу не згадаю. Але сенс не є в тому куди віяла Ваша думка, а в якому напрямку розвиватиметься наш метрополітен.

А я ось вірю в те, що колись з'явиться вулиця на честь Кернеса. Парі ?
Не здивуюсь і станції метро на його честь. Ми ж у Харкові...

Якщо Державінську так назвуть, то я знатиму, чия то була пропозиція:D

)))))
Щоб її часом не назвали, як "Добкінська"

Ну можно вспомнить еще станцию "Лоск им. Кононенко". Из той же оперы. Как показывает история, для инициаторов это плохо заканчивается.

Тут уже даже Добкина заказывали. За колонной, вероятно.

Від тієї ж "Перемоги" до “23 серпня” шлях не близький, а лише 2 станції. Не сильно й прогуляєшся

Для меня прогуляться от метро пр. Гагарина до Одесской, совершенно банальная задача.:D
В среднем пешком за день прохожу 15км. Иногда переваливаю за 20км

Назад
Зверху Знизу