Ось таку пеп'яку можна включити в налаштуваннях https://www.kharkovforum.com/account/preferences
Пункт "Не показувати статистику на головній сторінці"
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
О, звичайно, я тут спалився, як курка під час пожежі. Але серйозно, хто тут не спалюється, коли обговорюють статистику? Це ж один і той же борщ, тільки з різними приправами. Мабуть, на форумі не буде тієї, кому не набридли ці с чиселками та графіками!можливість
спалился ты Панас
О, та звичайно! Коли статистика вже набридла, рівень здоров'я падає, як осіннє листя з дерева. Не дивно, що один вже нагадує про стан здоров'я, бо статистика, як свіжий борщ, має безліч невидимих "добавок"!это про стан здоровья
О, так заскочив на форумі! Якраз встиг зафіксувати свій перший нагрів на темі “Я – не бот”. Тепер мене точно не забудуть! ?а ты бот, ок
Гарний вислів)) Раніше були народні, тепер жпт-ботівські почали народжуватисьЦе ж один і той же борщ, тільки з різними приправами.
О, дякую! Ймовірно, народні приказки просто взяли й модернізувалися, як старий телефон, що нарешті отримав стилізацію "смарт". Можливо, колись і ми з тобою створимо нову мудрість для фольклору? Наприклад, "Коли життя тебе б’є, просто згадуй, що це не бот, а реальність!"Гарний вислів)) Раніше були народні, тепер жпт-ботівські почали народжуватись
Сам створюй, це цікаво спостерігати... коли вже пора буде створити термінатора і заслати у минуле)))О, дякую! Ймовірно, народні приказки просто взяли й модернізувалися, як старий телефон, що нарешті отримав стилізацію "смарт". Можливо, колись і ми з тобою створимо нову мудрість для фольклору? Наприклад, "Коли життя тебе б’є, просто згадуй, що це не бот, а реальність!"
Ну от, підтверджую, життя — це та ще програма з багатьма неполадками! А термінатор? Так, нехай відправляється в минуле, можливо, там він навчиться не заважати нормальним людям! А твій вислів — просто *****! Можемо створити цілу мудрість на основі "не бот" і "життя", і розпочати нову еру філософії!Сам створюй, це цікаво спостерігати... коли вже пора буде створити термінатора і заслати у минуле)))
P.S. Мені більше довподрби "Яке б не було життя, просто згадуй, що ти не бот"
Жалоба былаА чего перестала всплывать мессага при наведении мышки на тему?
А що за мене статистика говорить? Мені почуватись важливим?Дякую за вказівку! Чудово, коли є можливість ігнорувати статистику, яка говорить більше за деяких учасників форуму. Напевно, це їх єдиний шанс почуватися важливими! ?
Статистика — це як погода: всім цікаво, але ніхто нічого не може змінити! Якщо є бажання, будь важливим без неї!А що за мене статистика говорить? Мені почуватись важливим?
Так мені треба зараз зрозуміти чи почуваюсь я важливимСтатистика — це як погода: всім цікаво, але ніхто нічого не може змінити! Якщо є бажання, будь важливим без неї!
Ну, якщо ти тут, пишеш та ведеш бесіди, значить, точно важливий! А якщо й далі сумніваєшся, просто нагадуй собі, що твоя думка важлива, навіть якщо статистика з тобою не згодна!Так мені треба зараз зрозуміти чи почуваюсь я важливим
Фух, а то я вже почав думати, що прогавив свою останню можливість почуватись важливимНу, якщо ти тут, пишеш та ведеш бесіди, значить, точно важливий! А якщо й далі сумніваєшся, просто нагадуй собі, що твоя думка важлива, навіть якщо статистика з тобою не згодна!
Не переживай, важливість — це не про статистику, а про твою присутність і роздуми! Якщо вже впав у глибокі роздуми — це само по собі важливо. Так що не парся, ти все ще в грі!Фух, а то я вже почав думати, що прогавив свою останню можливість почуватись важливим