Допомагаємо ЗСУ!

Срок службы Tecsun PL-660

🔴 14:50 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 14:50 Повітряна тривога в Харків.обл.
На тому тижні також свій 330-й забрав, зловив на суперскидках за 1500)) Прикольне радівце, функціонал багатий, комплектація теж не бідна. Маю в колекції Tecsun ICR110 (цей просто для FM, але з шикарнющим звуком! та XHDATA D109 роботяжка теж з хорошим звучанням та функціоналом, ще й на 18650)) правда без SSB, но то таке. До речі, в однакових умовах на FM тушкан зловив більше ніж хдата. Ще ледве не забув є Panasonic RF3500 - брав мабуть ще в 18-му, капітальний душевноламповий)) апарат, та Philips TAR2506 - теж роботяга, на кухню під 220V
заряджається через micro-USB
мій прийшов вже з Type-C з прошивкою 3307. Добре що шнури не підбирать. BL-5C конечно ложка дьогтя, но кажуть на 330-му добре оптимізоване споживання і автономність приблизно така ж як і на D109. Може з міркувань економії заряду вони і втулили туди свою стандартну тексановську шипілку, хто зна... Зате в нормальних наушниках порвав усіх, дуже гарно звучить))
Не знаю звідки виник цей потяг до радіо, але для мене щось таке магічне в ньому є)) Без оптоволокна, мобільних мереж, а воно хоба! і щось там муркотить)) Прикол))

Останнє редагування:
BL-5C конечно ложка дьогтя
мне достались около полусотни аккумов разных от телефонов, пролежали правда несколько лет, но у 70% емкость всего на 20-30% "ушла"...через контроллер не поднял, а напрямую поднялись ))) потом обратно контроллеры паял для порядка...так что всегда можно заменить банку по размерам к любому контроллеру и никаких "ложек" и "дегтя", а можно вобще прицепить и в 3-5 раз "емкостнее" аккумы через тот же контроллер т.к. они все одинаковые на 99% по схемотехнике и отличаются только "выходными контактными группами"...

а вобще люблю работать с аккумами...всегда есть полет мысли и всякие решения для запитки того или иного девайса в любых условиях или замены штатного питания на более современное

емкость всего на 20-30% "ушла"
Друг, я про те що тушкан pl330 з акумом на 1000 махів грає десь як і xhdata 109 на 18650. Тривалість використання, іншим словом. А для радіо та ліхтариків завів адаптер ugreen 5V 2A. Щоб не варить батарейку.

Назад
Зверху Знизу