Сравнение Харькова и Львова

• 🔴 17:23 Повітряна тривога в Харків.обл.
Після останніх атак на Львів і область в мене світло по 2 години на добу . Жити можна , хоча і некомфортно звісно . У Львові ситуація краще . Я живу в передмісті. Жодних графиків немає . Ось хлопці про нашу ситуацію розповіли .
Переглянути вкладення 13212157

Друзі мої архангели ...

в Харькове есть ватный мер, припезденная РПЦ с припезденными попами. которые интегрированы в метную быдлоэлиту, культ братков у быдлоты с номерами типа 1771, 5555 и прочими быдлосочетаниями.

Не раджу їхати у Львів людям з психічними розладами . Температура за добу може коливатися в межах 10-15 градусів . Всяке шизло загострюється в таких умовах . На ютубі вийшов ролік про галицьку кухню з ведучим , який не знає що таке бульба . Другом Птушкіна. У прічала моторний катер пошел ко дну, а в остальном все окей

Дуже гарний канал про Львів.

Знаєш, чьому вони там такі набожні? Бо, хто до церкви не йде - той працює...

Львів’янин на заправці передав посереднику $300 тисяч, щоб той купив для нього біткоїни. Посередник зник. Що було далі??​

Звичайна ситуація у Львові . Бо заправки , особливо Окко і Вог , то не просто бензин і кава , то ділові центри для потужних переговорів. Немає часу десь зустрічатись ,треба швидко віддати триста тисяч і їхати по справах

Львівський суд звинуватив 14-річного велосипедиста у порушенні ПДР та зобов’язав його батьків сплатити водієві, який його збив, 60 тисяч гривень.

Суд звинуватив хлопця у порушення правил дорожнього руху та у тому, що велосипед не був обладнаний звуковим сигналом та світловідбивачами й не мав фари.

Тому що закони працюють . Особливо , якщо ти школотрон нікчемний , а ми на Citroen Picasso !!

С схуяль він на велосипеді без світовідбивачів на дорогу поперся? Ще й без фари.
Я вважаю - в Харкові теж треба запровадити таку практику, як вчити велосипедистів ПДР виконувати.

Даві малолєтооок!!!!

-Він українець ?
-Ну,як... Він зі Львова .

Львів то маленька Сицилія

Відомий ринок добробут в центрі зносять . Кажуть що буде Арсен

Хуй з ним.