Billy. Статус: Offline Реєстрація: 01.01.2012 Повідом.: 17839 22.01.2019 🟡 17:23 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #21 ksu87 сказав(ла): Спектакль отличный! Хотя... "Примадонны" мне все же больше нравится....Но я не жалею,что пошла))) Всем советую!!! Натисніть, щоб розгорнути... Примадонны мне не нравится.. хотя я не люблю комедии..
ksu87 сказав(ла): Спектакль отличный! Хотя... "Примадонны" мне все же больше нравится....Но я не жалею,что пошла))) Всем советую!!! Натисніть, щоб розгорнути... Примадонны мне не нравится.. хотя я не люблю комедии..
Irinka A I Статус: Offline Реєстрація: 23.03.2011 Повідом.: 161 14.02.2019 🟡 17:23 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #22 Billy. сказав(ла): Примадонны мне не нравится.. хотя я не люблю комедии.. Натисніть, щоб розгорнути... Мне тоже...А Блез и того хуже.Ходила не на премьеру,правда...
Billy. сказав(ла): Примадонны мне не нравится.. хотя я не люблю комедии.. Натисніть, щоб розгорнути... Мне тоже...А Блез и того хуже.Ходила не на премьеру,правда...