Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

SOS нужно доставить собачку в Феодосию

🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 553
  • 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
SOS нужно доставить собачку в Феодосию

Кто едет в ближайшее время в Феодосию или в Симферополь, нужно доставить карликового пуделя девочку 9 месяцев.
К.Т. 0982444876 и 0930923140
Кристина

• 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
А просто поездом отправить нельзя? Я в Феодосию так отправляла. Нормально доехала, живёт и здравствует.
Я в Симф скоро еду, но я с собакой буду.

Спасибо за совет. Буду пытаться отправить с проводником.

АнГеЛоЧеК, мы только оттуда :(. Очень жарко в поезде, старайтесь договориться с купейным вагоном - там точно включают кондиционер.

Назад
Зверху Знизу