традиция.Але мене таки цікавлять витоки такого здорожчання цукру. Реальні. Можливо хтось знає їх?
Її вже не існує років з 5-ть. Це раніше варення варили. Зараз немає такого ажіотажу восени на цукор. І сезон вже давно минув.традиция.
Так це дешево. Але це було вчора. Не факт що зараз ця ціна діє-ВСвiтанкепо19.50.
МнеВчераСказАЛЛЕ)))
-ВСвiтанкепо19.50.
МнеВчераСказАЛЛЕ)))
Украина - на світовий ринок. Экономически Украина практически так же закрыта, как был СССР. Курс гривни к доллару диктуется вовсе не рынком, а НБУ. Это - крайне жёсткое госрегулирование.Цукор подорожчав більше ніж вдвічі, за місяць. А скрізь тиша?? Навіть тут. А чому власне?
По перше-чому так кризово подорожчав? На світовому ринку, так ціни не стрибають на харчі. ...
Цукор подорожчав більше ніж вдвічі, за місяць. А скрізь тиша?? Навіть тут. А чому власне?
По перше-чому так кризово подорожчав? На світовому ринку, так ціни не стрибають на харчі.
Те, що заводи розвалили-зрозуміло. Навіть відомо хто.
По друге-чому тиша. Думаю тому, що тут повна провина Порошка. У всякому разі раніше, коли коливалися ціни на цукор, чи цукерки, то всі погляди були в бік Порошка. І зиск в нього тут подвійний. І бабла нарубати , бо на мародерстві йому мало стало, і Зелю підставити. Бо йому здаєтьсящо вже ось-ось додаве його, а там і "корона" знов засяє, бабло, бабло, бабло...
Але мене таки цікавлять витоки такого здорожчання цукру. Реальні. Можливо хтось знає їх? Ну там-від КОВІДу лікує, світові ціни зросли втричі...
І прохання-не накидуйтесь гризти мене за Порошка, ті, кому за це платять. Він того не вартий! Кому платять,що-ж - відпрацьовуйте.
Зайди в Сильпо или Рост. А в Классе и АТБ - акционная цена и в начале месяца была 19,30 грн. Летом же цена держалась 11... 12 грн/кг.в Классе сахар по 19,90 грн.
Хватит нюхать порошокхватит жрать порошок.
Зайди в Сильпо или Рост. А в Классе и АТБ - акционная цена и в начале месяца была 19,30 грн. Летом же цена держалась 11... 12 грн/кг.
Солодке життя ВСЕ?
сахар вредно кушать. по хорошему надо на него акциз как на водку.
а почему тема только про сахар?)
колбасы, подсолнечное масло, яйца разве не подорожали? колбасы на 30-40грн/кг, яйца на 10грн за десяток, а масло - это вообще стыдобища - собрали осенью рекордный урожай семок и...практически догнали по цене оливковое. Не тех по весне посадили?))) или вдвічі зменшили тарифи, прибравши Ротердам?
Представляю, как дальше изменятся цены при повышении стоимости электроэнергии
Цукор подорожчав більше ніж вдвічі, за місяць. А скрізь тиша?? Навіть тут. А чому власне?
По перше-чому так кризово подорожчав? На світовому ринку, так ціни не стрибають на харчі.
Те, що заводи розвалили-зрозуміло. Навіть відомо хто.
По друге-чому тиша. Думаю тому, що тут повна провина Порошка. У всякому разі раніше, коли коливалися ціни на цукор, чи цукерки, то всі погляди були в бік Порошка. І зиск в нього тут подвійний. І бабла нарубати , бо на мародерстві йому мало стало, і Зелю підставити. Бо йому здаєтьсящо вже ось-ось додаве його, а там і "корона" знов засяє, бабло, бабло, бабло...
Але мене таки цікавлять витоки такого здорожчання цукру. Реальні. Можливо хтось знає їх? Ну там-від КОВІДу лікує, світові ціни зросли втричі...
І прохання-не накидуйтесь гризти мене за Порошка, ті, кому за це платять. Він того не вартий! Кому платять,що-ж - відпрацьовуйте.