Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

Как это... картопляний ? :D

Та отак - як розварена пісна картопля, сало позвисало.:ганьба:Нема ніякої форми, ото влазить така маса в штани - є ноги, не надів - нема, обличчя нема, жирна пляма з жирним носом. І взагалі.
Цицьки в нього стопудів як у баби.

Привет Викусик... :) :kiss:
ha6ehh.webp

Привет Женечка..:кручусь:, это, я так понимаю, специально для меня заснято..-:клас: спасибиииииии...:квіточка:
chhcj5.webp

Та отак - як розварена пісна картопля, сало позвисало.:ганьба:Нема ніякої форми, ото влазить така маса в штани - є ноги, не надів - нема, обличчя нема, жирна пляма з жирним носом. І взагалі.

:D

Зато и баба у него - 100 пудов с цицьками. :ги:

Ну то хоч дорослий мужик, сам себе так наїв.
А я оце бачила хлопчика семи років, син мого колеги - блять, у дитини цицьки як у мене, само воно рихле, живіт у кілька складок звисає, вони його називають "пузирік", "колобок", "жирчик". І мені весь час хотілось дати їм обом по голові - і колезі, і його дружині. Бо старший хлопець такий самий товстун, і вони за весь час нашого перебування біля річки не могли його вмовити зняти майку, він у ній і купався, а це значить, що дитина має неабиякий комплекс. При цьому навіть не йдеться про посадити дітей на дієту, примусити їх тренуватися - ну, "пузирік", воно ж прикольно. А як той "пузирік" буде жити таким, цих батьків не цікавило, або вони думали, що якось само розсмокчеться, хоча в старшого не розсмокталося. При цьому діти молотили хавку як два добрих дядька, а мати в них - лікар. От як так можна, я хзн.

Ну то хоч дорослий мужик, сам себе так наїв.
А я оце бачила хлопчика семи років, син мого колеги - блять, у дитини цицьки як у мене, само воно рихле, живіт у кілька складок звисає, вони його називають "пузирік", "колобок", "жирчик". І мені весь час хотілось дати їм обом по голові - і колезі, і його дружині. Бо старший хлопець такий самий товстун, і вони за весь час нашого перебування біля річки не могли його вмовити зняти майку, він у ній і купався, а це значить, що дитина має неабиякий комплекс. При цьому навіть не йдеться про посадити дітей на дієту, примусити їх тренуватися - ну, "пузирік", воно ж прикольно. А як той "пузирік" буде жити таким, цих батьків не цікавило, або вони думали, що якось само розсмокчеться, хоча в старшого не розсмокталося. При цьому діти молотили хавку як два добрих дядька, а мати в них - лікар. От як так можна, я хзн.
Если у детей эндокринный баланс нарушен - диеты врядли помогут...

в какие-то вагоны можно зайти посмотреть?

Та не в один... я не видел по крайней мере... :rolleyes:

Можно на симуляторе ... машинистом побыть... но я не стал :D

А посмотреть тока на макетах можно... шо внутри.

Императорский вагон... наследника.
aghdj6.webp

b5hjad.webp

da8gfb.webp

hcfh4e.webp

Если у детей эндокринный баланс нарушен - диеты врядли помогут...
Я тобі кажу: ті дітлахи молотили як два здорових мужика. Нє, боже збав, хавки було море, але коли семирічна дитина з'їдає в один присіст два здоровенних стейки, кільце кров'янки, хліба півкіло, запиваючи те колою, то який там ендокринний баланс, дитина тупо розгодована.

Торі перейшла на українську мову?

Торі перейшла на українську мову?
Такий маю сьогодні настрій. Чи ти вважав, що я її не знаю?
Это она хочет шоб у меня мозг лопнул...
Тренуйся, бо тебе вже так окацапили - дивитися страшно. Так що згадуй, згодиться, коли тікатимеш назад в Україну. :іржач:

Назад
Зверху Знизу