Статус: Офлайн
Повідом.: 61336
Повідом.: 61336

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тебя тоже так учили, хер-ой противотаксовый?..
Да, в принципе, ничего, кроме того, что кроме "пособий по дрессировке" неплохо бы ещё и собственными мозгами иногда шевелить... Ну, это если они имеются, конечно... Хотя, судя по постам некоторых отписавшихся, к этим самым отписавшимся в своё время применяли именно такие методы воспитания... Итог, увы, неутешителен...Да, цитировал пособие по дрессировке. А что?
Да, в принципе, ничего, кроме того, что кроме "пособий по дрессировке" неплохо бы ещё и собственными мозгами иногда шевелить... Ну, это если они имеются, конечно... Хотя, судя по постам некоторых отписавшихся, к этим самым отписавшимся в своё время применяли именно такие методы воспитания... Итог, увы, неутешителен...![]()
Я всех собак так дрессирую. Никто не жаловался.
Вы его выгуливаете? Шото когти здоровые......по хатє носіццо Ватсон і подвиваЄт под Вісоцького,слухать Вісоцького новоЄ хоббі у моєй мл.доці
Не смейте бить таксюнечку!![]()
В Європі тебе би оштрафували,в нас дітей також бити не можна,а тим більше тварин.
![]()
Вы его выгуливаете? Шото когти здоровые...
А, тогда понятно.пока нет он бєз прівівокк![]()
ні, вони мене чіпаютьА на дороге не бесят ?![]()
![]()
в мене таке було. на ХТЗ, як спускаєшся зверху від розвилки (після високовольтної), там є світлофор. так його практично хєр роздивишся. мало того, що старий, ледь світить, так ще й деревами закритийМені подобається. Але мені здається я провтикаю світлофори.
Хоча не бачив на вулиці шоб у когось таке траплялося.
Напомнило:
"Ніхто мне не любить, і кожен мене кривдить.
Піду я у садочок, наїмся черв"яків.
Великих і маленьких, довженних і тоненьких,
Товстенних і маленьких, черв"яток-черв"яків" (с)
(Это из книги Альвы Бесси "Символ", о Мерилин Монро)
Всем утречка![]()
![]()
![]()
![]()
Якщо поверх останній то не поїду не дійду,ліфти в вас не працюють.![]()