Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

Кошку хай забирает (вернет через неделю с доплатой), телевизор шоб со
стены снять нужно иметь навыки слесаря и набор инструментов.... :D
хуйсним...давно хотел телек побольше прикупить.... шо с этим делать не знал ;)

Я умею сама проколотые камеры на велике менять и даже на заднем колесе, и даже инструментов у меня целый ящик и у шкафа дверь я, было дело, отломала случайно, а потом сама назад привесила и даже хаузмастера не вызывала :збентежений:

Я умею сама проколотые камеры на велике менять и даже на заднем колесе, и даже инструментов у меня целый ящик и у шкафа дверь я, было дело, отломала случайно, а потом сама назад привесила и даже хаузмастера не вызывала :збентежений:

Это стих?....

привет))):):вітаю:
e1aach.webp
:клас:
7ehgae.webp

Сiльський туризм? ...та у нас даже словосочетания такого нету, ты там з дуба рухнув, чи шо?!!! И коров нахуй народ давно порезал к хуям после каких-то там введений. С неба спустись.
:пиво::пиво:
Сам ти з дуба рухнув мій сват 30 га землі має корів 18 свиней біля 20,а ти з дуба рухнув.
Нехрен слухати підарасів,в Литві сільський Туризм розвинутий,діти хоть знають що яйця не на деревах ростуть.:D:D:пиво:

такого хаузмастера? в смысле эксперта ;)

Ну так, ще 83р весною,в загранзаплив.Моряк бувалий.:D:пиво:

Тодi можно сказати, що ти в Украïнi й не жив нiхуя, не бачив як пиздили, та ламали все, що тiльки можна було побачити. :D

як цэ невидомо? я ж написала, посмотреть достопримечательности хочу, я предпочитаю активный отдых

Карту показав вибирай,центер а там село чи місто сама розбирайся,но з всього краще Львів,як казали литовці в Львові менше п'ють.:D:пиво:

Назад
Зверху Знизу