Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Собаки та коти скоро повстануть проти російських окупантів

Не знаю, то шо ти описуєш як ти поїдаєш по ночам холодці - точно неправильне. І не три раза треба їсти, а 5-6, і не напихатися шоб через вуха лізло, а шось невелике. Це всі лікарі торочать одне й те саме - не бухайте, не куріть, висипайтеся, правильно харчуйтеся, займайтеся фізичними навантаженями, але всі думають скіки того життя такими дурницями займатися, в результаті - "ой, шось я так ослаб, сили покинули, з дивана не сповзу".

5-6 прямой путь к метаболическому синдрому. Почитай новые веяния в диетологии. И да, пофигу когда и что ты ешь, главное чтоб было сбалансированно и по калориям подходило данному человеку.

Любовь это
ag8gdf.webp

Ми ще старі не освоїли, а вже нові.:D

Просто ниче со здоровьем от таких диет не случилось, а у меня муж с быстрым метаболизмом чуть кони не двинул, когда начал питаться 6 раз в день по чуть-чуть:) Пришлось копаться и углубляться в эти вопросы, оказалось для него оптимально есть 2-3 раза в день, не ужинать, он порции ест приличные, в не по маковому зернышку. И да, жиры очень нужны нам, нельзя есть обезжиренное. И сальцо с маслом тоже нам нужны.
Кстати, чтоб эффективно худеть надо не ограничивать жиры, а то организм, как дурной, их копить начинает.

Просто ниче со здоровьем от таких диет не случилось, а у меня муж с быстрым метаболизмом чуть кони не двинул, когда начал питаться 6 раз в день по чуть-чуть:) Пришлось копаться и углубляться в эти вопросы, оказалось для него оптимально есть 2-3 раза в день, не ужинать, он порции ест приличные, в не по маковому зернышку. И да, жиры очень нужны нам, нельзя есть обезжиренное. И сальцо с маслом тоже нам нужны.
Кстати, чтоб эффективно худеть надо не ограничивать жиры, а то организм, как дурной, их копить начинает.

Ну коротше цим займатися треба, систему собі правильну підібрати. А якшо там болить, сям болить - ясно шо система неправильна.

В мене на роботі масажний кабінет відкрили.

Няшное какое, сил нет.:любов:

Назад
Зверху Знизу